Mladá žena Jandu nešetří: Nasekal sis děti, tak se o ně starej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mladá žena Jandu nešetří: Nasekal sis děti, tak se o ně starej!

Petr Janda s manželkou Alicí.
Petr Janda s manželkou Alicí. (Foto Aha! – Martin Sekanina)

„Mám novou rodinu, takzvanou třetí generační," prohlašuje osmdesátiletý frontman Olympicu a dodává, že požadavky jsou na něho doma jako na čtyřicátníka!

„Funguju v podstatě jako takový čtyřicetiletý tatínek. Moje mladá žena mi totiž nic neodpustí. Nasekal sis děti, tak se o ně starej, řekne mi. Takže se snažím chovat jako čtyřicetiletý tatínek a dělám všechny práce, co čtyřicátník, ničeho se nebojím. Do toho hodně cestujeme a hrajeme s Olympicem a chystám i novou sólovou desku," nebojí se odhalit náročnou realitu Petr Janda na webu Expres.cz.

Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu!

Video se připravuje ...

„Dostal jsem se, jak tomu říkám, do třetího věku. Zase vychovávám děti, starám se, vozím je do školy, když potřebují pomoc a nejde zrovna o matematiku, tak jim pomůžu s učením, hrajeme na piano," upřesňuje své úkoly legendární muzikant na Super.cz.

Petr Janda se plácl přes kapsu! Svou mladou ženu slušně rozmazluje

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Iveta Novotná
21. 12. 2023 • 19:06

Ty dvě poslední děti si nasekal díky své mladé manželce, která ty děti chtěla mít, protože věděla, že je Janda movitý a zabezpečí ji, taky proto si ho vzala. Chudé dědky si mladé ženy nikdy neberou, vždy za tím hledej peníze. A že jsou dědci ješitní, to je fakt a troufají si na mladé ženy, které jim ale později budou muset dělat pečovatelky.

Alva
25. 5. 2022 • 09:06

Jojo, místo klidu starosti, co jste chtěli, to máte , manželka je spokojená?, já bych určitě nebyla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.