Panika Petra Jandy (79): Už nechce být mezi tolika lidmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Panika Petra Jandy (79): Už nechce být mezi tolika lidmi!

Petr Janda
Petr Janda (Reprofoto Youtube)

Zpěvák a frontman kapely Olympic Petr Janda (79) už za několik týdnů oslaví kulaté osmdesáté narozeniny. On sám z toho ale příliš nadšený není. Nejde mu o věk, ale spíše o připravovanou narozeninovou oslavu.

Petr Janda očividně na velké a honosné oslavy příliš není. Na tu minulou pozval jen nejbližší kamarády a navíc je poprosil, ať dorazí bez dárků. Tento rok by od něj každý očekával oslavu jako hrom, ale ta se konat nebude. „Maximálně pozvu blízké kamarády, ale to je vše. Nic velkého dělat nechci," prozradil Janda pro časopis Sedmička.

Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu!

Video se připravuje ...

Co se týče dárků, ani letos po ničem netouží. On sám už si prý ten největší dárek nadělil - je jím muzikál plný písní skupiny Olympic. „Poslední slovo, co se muzikálu týče, rozhodně nemám. To je režisérská věc. Veškerou důvěru jsem svěřil Radku Balašovi a doufám, že to udělá hezky. Scénář se mi moc líbí a myslím, že lidé budou překvapeni. Jestli to dopadne tak, jak si představuju, bude to bomba," dodal nadšeně zpěvák.

Janda na pohřbu Chrastiny z Olympiku: Smrt kamarádů neberu tragicky, už s tím musím počítat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jiří Hradec
24. 3. 2024 • 05:56

Kdy napraví lhář, podvodník a zloděj Petr Janda svou kriminální činnost v čele OSA?
Ptá se Jiří Hradec, www.jirihradec.cz

dfghjk
4. 4. 2022 • 13:40

Dělá to správně, taky nemám rád tyhlety tyjátry. A co se dárků týče, PJ si jistě vše co potřebuje již dávno pořídil, takže všechny dárky by byly pouze zbytečné další krámy v baráku a co do toho.

backora
3. 4. 2022 • 20:48

Máte asi pravdu s tím sponzorstvím, oni ti VIP jsou na to že jim ten koncert někdo sponzoruje. Snad si dovolí oslavu z vlastní kapsy na kterou jistě má, co by pro něho Alice neudělala alespoň se zase bude moci někde ukázat.

-bello-
3. 4. 2022 • 20:22

Jó, Olympic , to mělo grády Vůbec se mu nedivím!! Chce mít pohodu a klid. Kdo dnes nehostí Gottovou, Tsoukernika, Babiše , jakoby v branži nebyl, co ?
Přeju Petru Jandovi hodně zdraví a hodně ještě úsměvů na tváři

hejhej
3. 4. 2022 • 19:07

Janda udělal kus dobré práce v hudební branži. Jenom by neměl ze sebe násilím dělat mladšího. Než ty "létající" chlupy na hlavě, tak raději nic.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.