Soňa Norisová o Policii Modrava: Je to jak v Midsomeru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soňa Norisová o Policii Modrava: Je to jak v Midsomeru!

Soňa Norisová
Soňa Norisová (Foto Aha! – Pavel Machan, TV Nova)

Bere scénář jako detektivku. Soňa Norisová (48), která v seriálu Policie Modrava hraje kapitánku Vinickou, si při pročítání scénáře tipuje, kdo bude vrahem. „Už je to v místních obcích jako ve Vraždách v Midsomeru,“ žertuje herečka.

Ve slavném britském, téměř nekonečném krimi seriálu zemřelo snad víc lidí, než jich tam kdy žilo. A na Modravě už taky v malých obcích ubylo zločinnou cestou hodně obyvatel. „Snažím se kriminální příběhy propojovat s lidskými osudy, aby to bylo zajímavé,“ řekl deníku Aha! režisér Jaroslav Soukup (75) na projekci osmi nových dílů seriálu Policie Modrava, které na Nově startují už 4. září.

Vendula z Ulice Anežka Rusevová: Dvacet kilo je dole a už je nechci zpátky

Video se připravuje ...

Česko-německá láska

Nová čtvrtá série Soně konečně přihrála vedle zapeklitých případů taky partnera. A je to fešák, diváci ho znají jako ředitele sklárny Petra Gabriela, kterému ukradli cenné skleněné housle. Málokdo ale ví, že je herec Florian Stadler (49) německé národnosti a česky ze sebe vypraví jen dobrý den, pivo, děkuji a prosím. „Moc se mi líbí hlas Marka Holého, který mě dabuje . Mám kus jedné epizody na svém profilu a německá agentka mi volala, že vůbec netušila, jak umím dobře česky,“ prozradil Florian. Se seriálovou partnerkou Soňou byli během prací na seriálu v čilém kontaktu. „Posílali jsme si přes sociální sítě namluvené texty v němčině i češtině, abychom je slyšeli ještě před natáčením,“ vysvětlil herec.

Herecké hvězdy stihl Sled nešťastných náhod!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.