Hvězda Policie Modrava Jaroslav Satoranský: Chtěl seknout s divadlem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Policie Modrava Jaroslav Satoranský: Chtěl seknout s divadlem!

Kapitán Koutný si v poslední sérii seriálu vychutnává radosti důchodu.
Kapitán Koutný si v poslední sérii seriálu vychutnává radosti důchodu.  ( Martin Hykl, TV Nova, Herminapress.cz)

Major Koutný z divácky úspěšného seriálu Policie Modrava měl jednou nohou našlápnuto do divadelního důchodu! Vedení Divadla na Vinohradech se ale podle informací deníku Aha! rozhodlo Jaroslava Satoranského (82) stůj co stůj v souboru udržet. Nabídli mu proto lepší smlouvu a hlavní roli v chystaném představení!

Nechtěli za žádnou cenu ztratit další hereckou hvězdu, vlastně mu zakázali jít do penze. Udělali maximum pro to, aby Satoranský, který je jinak stále plný sil, zůstal. „Jaroušek chtěl odejít do důchodu a plánoval v nové sezoně pouze dohrát svá představení. Avizoval to už na jaře,“ prozradil zdroj ze zákulisí divadla. „Na jeho představení i díky Policii Modrava chodí v poslední době fanoušci napříč věkovými kategoriemi, a to si vedení moc dobře uvědomuje. Proto museli jednat,“ dodal.

Přilepšili mu

Satoranského, který je členem souboru Divadla na Vinohradech už od roku 1966, se podařilo přesvědčit, ať odchod na odpočinek minimálně o rok odloží. „Nabídli mu novou smlouvu s přilepšením a ještě k tomu hlavní roli v nové inscenaci! Jaroušek u nás tedy v září zahájí již svoji šestapadesátou sezonu,“ dodal zdroj.

Herecké hvězdy stihl Sled nešťastných náhod!

Video se připravuje ...

Člověk nikdy neví

„Ano, na Vinohradech budu hrát dál, připravuji se na hru Člověk nikdy neví,“ potvrdil deníku Aha! sám Satoranský. Režisér a překladatel Šimon Dominik (41) v této britské komedii od Bernarda Shawa (†94) nabídl herci jednu z hlavních rolí – číšníka Waltera. Premiéra je naplánovaná na 4. listopadu tohoto roku. Satoranského budou moci fanoušci také dál vidět i v divadelní adaptaci filmu Je třeba zabít Sekala.

Upnul se na práci

Satoranský se po smrti manželky Libuše (†78) v roce 2020 upnul více na práci, díky které přichází na jiné myšlenky. „Je mi pořád smutno, občas v nějakém kolektivu zapomenu, ale když jsem doma, pořád ji tam vidím. Chybí mi, byla to skvělá ženská,“ přiznal nedávno herec.

Mše za Hanu Maciuchovou (†75): Jak vzpomínal Jaroslav Satoranský?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5584998
19. 8. 2022 • 08:55

Nikde se není možné dočíst, jak to komentuje paní Ceterová, Gelemová a Koktová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.