Výměna rolí v seriálu ZOO: Noid má novou Lady X! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Výměna rolí v seriálu ZOO: Noid má novou Lady X!

Barová sešlost.
Barová sešlost. (Foto FTV Prima)

Už zpívá doma svému Tristanu Williamovi. Eva Burešová (29) má třítýdenního synka a v seriálu ZOO ji diváci jen tak neuvidí. Štafetu maskované zpěvačky Lady X, kterou na klavír doprovází Václav Noid Bárta (41), převzala Míša Pecháčková (18).

Seriál má přitom zpěvaček dost. Ale jen jedna dostala dramatickou škrabošku a bude si oblékat večerní róby. Přitom také Míša Tomešová (31) či Sabina Laurinová (50) by se u mikrofonu náramně vyjímaly. Bylo tedy z čeho vybírat...

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

„S Evou jsme byli sehraná dvojka a byla s ní radost pracovat a musím říct, že po Evě to bude mít těžké každá zpěvačka, která po ní bude zpívat,“ nechal se slyšet Noid s tím, že Míša je podle něho dobrá volba.



Přečtěte si
Dianthos
9. 9. 2022 • 17:21

To se dalo čekat, už jednou jí zastupovala a líbilo se jí to.
Jenom tu výměnu měli udělat už dávno, než Burešová předváděla tajemnou a sexy Lady X, po které chlapi šílí, s šestiměsíčním břichem. Autoři ten seriál zbytečně znehodnotili svými opožděnými reakcemi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.