To mu odpustila? Vlasákové slzy kvůli Dolanskému | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

To mu odpustila? Vlasákové slzy kvůli Dolanskému

Jan Dolanský a Lenka Vlasáková
Jan Dolanský a Lenka Vlasáková (Profimedia)

Devatenáct let žili pohromadě takzvaně na čestné slovo, přestože spolu populární herecká dvojice vychovává čtyři děti. Loňský rok ovšem leccos změnil a Lenka Vlasáková (48) a Jan Dolanský (43) se konečně vzali. Přesto herečka událost obrečela. A zřejmě nikoliv štěstím.

Ačkoliv se mohlo zdát, že svatbu ti dva k životu nepotřebují, opak byl pravdou. Lenka Veselková podle webu Expres.cz chtěla vztah posunout dál. A pak konečně nastala ta správná chvíle, kdy to probrat. „Byli jsme týden sami na chalupě bez dětí. Začali jsme o tom při jedné večeři mluvit,“ popsala situaci herečka, která o svatbě snila už dlouhé roky. A přestože jí prý dnes už manžel o ruku požádal několikrát, nikdy to nedotáhli do konce. Možná by to nedopadlo ani při posledním vyjednávání, kdyby nedošlo na slzy.

„To byl asi čtvrtek a v pondělí jsem se Honzy začala ptát, jestli to tedy půjdeme zařídit, a Jenda se mě zeptal: Proč? Což mě rozplakalo,“ přiznala herečka dle uvedeného webu.

7 pádů Honzy Dědka: Vlasáková a Dolanský o svatbě a domácnosti…

Video se připravuje ...

Konečně svatba

„Tak jsem ji vzal za ruku a řekl jsem: Jedeme,“ doplnil manželku v talkshow 7 pádů Honzy Dědka Dolanský. A hned také jednal.

„Plánovali jsme ji v pátek, starosta byl překvapený, říkal, že tam nemá matrikářku. Měl tam zástup v jedné paní, která tam končila, šla do důchodu a řekla nám, že tohle je to nejhorší, co se jí mohlo stát,“ dodal herec, který je nakonec spokojený, že jejich vztah zlegalizovali. S co teprve jeho žena!

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský: Prozradili, co jim nejvíc voní!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.