Ivana Andrlová: Místo princezen už hraje babičky Vadí jí to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Andrlová: Místo princezen už hraje babičky Vadí jí to?

Ivana ve své první důchodcovské roli.
Ivana ve své první důchodcovské roli. (Foto FTV Prima, ara)

Korunky pověsila na hřebík. Ivana Andrlová (61) se po delší době objevila na televizní obrazovce v netypické roli rozverné tchyně. A to v primáckém seriálu 1. MISE. Herečka, kterou proslavily postavy chytrých a odvážných princezen, se s chutí zhostila úlohy čiperné důchodkyně.

Pro herečku to byla první role seniorky. Nabídka ji neurazila, naopak s nadšením »vtrhla« do seriálu.

Dělání a stárnutí

Sama si je vědoma, že čas nezastaví a s korunkou na hlavě by už v pohádkách tolik parády jako v mládí asi neudělala. „Není se čemu divit, je mi jednašedesát. Kdyby se dnes chodilo do důchodu jako dřív, už bych v něm byla,“ řekla princezna Lenka z dnes již legendární pohádky Princové jsou na draka (1980), kde se nebála vzít do ruky dláto a s Janem Čenským (60) prozpěvovat, že dělání je lék na všechno.

Herec Jan Čenský: Bojové sporty úplně nemusím. Karlos mě překvapil, jaký je vypravěč

Video se připravuje ...

Má vnučku

Dalším podobným rolím čiperných seniorek se Andrlová rozhodně nebrání. „Chci hrát důchodkyně, ale málokoho to zřejmě napadne. Ale já už princezny opravdu hrát nemůžu,“ dodala s úsměvem oblíbená herečka a babička čtyřleté Rozárky. Ve včerejším díle 1. MISE si zahrála maminku hlavní hrdinky Kristýny Leichtové (36) a jako správná tchyně Jana Dolanského (44) připravila mladému páru nečekanou přepadovku.

S princeznami je dávno konec. Ivana Andrlová dostala v 1. MISI roli důchodkyně!

Video se připravuje ...

Nervy na pochodu

Natáčení bylo od počátku pro herečku poněkud adrenalinové. „To ráno jsem si zabouchla klíče. V bytě zůstaly i klíčky od auta. A tak jsem musela narychlo řešit, jak se brzy ráno dostat do ateliérů. Celou dobu jsem se modlila, aby klíče od bytu, které jsem měla z druhé strany zámku, nebyly otočené. Naštěstí jsem nemusela volat zámečníky, ale celý den jsem byla na nervy,“ vyprávěla herečka, která i díky tomu na tuhle roli v seriálu jen tak nezapomene.



Přečtěte si
mbmb
14. 4. 2022 • 07:40

Má něco nesympatického jako Vydrová i ten Čenský nevypadá jako doktor .Bílý plast ho z toho tupého obličeje neudělá.Zlata totez

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.