Tomáš Krejčíř a Klára Jandová v 1. MISI: Velký návrat na obrazovku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Tomáš Krejčíř a Klára Jandová v 1. MISI: Velký návrat na obrazovku!

2004 - V seriálu Rodinná pouta si bral Kláru Jandovou.
2004 - V seriálu Rodinná pouta si bral Kláru Jandovou. (Foto: herminapress.cz, ara)

Zazářili v prvním nekonečném primáckém seriálu, který diváci milovali. Hvězdy Rodinných pout Tomáš Krejčíř (50) a Klára Jandová (42) se po dlouhých 17 letech znovu potkají. Herci si střihli manželský pár v seriálu 1. MISE.

Žádnou romantiku a napětí, jako tomu bylo v Rodinných poutech, ale nečekejte. Tomáš si zahraje pořádného despotu, který šikanuje svou rodinu a život s ním rozhodně není peříčko. „Hraju majora, takové pako, a manželka mi všechno odkýve, aby měla klid,“ popsal Krejčíř svou postavu s tím, že sejít se znovu s Klárou bylo až dojemné.

Pokec v šatně

Po Rodinných poutech se potkávali na akcích, ale při práci se pak už nikdy nesešli, jen si vyměnili pár zpráv. O to větší bylo jejich nadšení, když se po tak dlouhé době setkali tváří v tvář. „Setkání s Klárou bylo super, dojemné. Povídali jsme si asi hodinu, o rodině, o čase, během kterého jsme se neviděli. A pak jsme šli natočit obraz, kde se vztekám,“ řekl s úsměvem Krejčíř. „Setkání s Tomášem bylo moc hezké. Jsme rádi, že někoho napadlo dát nás zase dohromady. Moc dialogů spolu ale nemáme, takže jsme si pořádně popovídali až v šatně,“ sdílela Klára stejný názor.

Těhotná v sedmnácti?! Jak se herečka Amélie Pokorná popasovala s nečekanou úlohou?

Video se připravuje ...

Vyšťavený a vydíraný

Po natočení první řady Rodinných pout přešel Tomáš do televize Nova, kde dostal roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě jako Roman Kříž. Moderoval také Snídani s Novou. Nakonec se ale ze světa kamer stáhl. „Skoro patnáct let jsem s mojí ženou měl docela velkou oftalmologickou firmu o asi stovce zaměstnanců. Dělali jsme oční ordinace, optiky, operovali jsme oči. V červenci jsme ji prodali. Už mě to netěšilo, cítil jsem se jako zaměstnavatel vydíraný a už jsem byl vyšťavený,“ prozradil Krejčíř. Nyní vlastní velkou farmu. „Máme tam ovce, kozy, lamy, slepice, kozy... A taky máme nějaké reality, o které se starám,“ dodal Tomáš s tím, že herectví mu nechybí.

Vyčerpaná máma

Klára by na rozdíl od Tomáše byla za nějakou větší hereckou příležitost ráda. „Natočila jsem film Tady hlídáme my, což je pokračování filmu Tady hlídám já. Jinak mě spíš můžete slyšet z dabingů,“ svěřila Aha! herečka a dabérka. „A také se věnuji synovi, rodině. To je docela vyčerpávající,“ dodala Jandová, jež ani po letech neztratila nic ze svého něžného vzhledu.

Ohrnovali nad nimi nos

Za role v Rodinných poutech zprvu oba herci schytávali spíše výsměch. „Byl to první nekonečný seriál u nás. Všichni velcí herci z toho měli srandu, spousta mých kolegů si ze mě dělala legraci, Honza Dolanský také říkal, v čem to jedu. Opravdoví herci nad tím ohrnovali nos, teď v tom jedou všichni, tak to je pro mě trochu satisfakce,“ prozradil Tomáš. „My jsme to odstartovali, ale byli jsme tam jen taková startovací dvojice jen jeden rok. Ten seriál žil svým životem ještě dlouho potom,“ doplnila Klára. Na úspěch Rodinných pout se pak snažil navázat seriál Velmi křehké vztahy zvaný »VéKáVéčka«.

Konečně pořádný adrenalin! Herci z 1. MISE si vyzkoušeli tvrdý výcvik skoku s padákem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.