Superkšeft pro Andrlovou a Čenského: Vše díky pohádce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Superkšeft pro Andrlovou a Čenského: Vše díky pohádce!

2005. S Janem Čenským
2005. S Janem Čenským (Foto ara)

Po dvou letech útlumu kvůli koronavirové pandemii svítá umělcům na lepší časy! Hvězdy slavné pohádky Princové jsou na draka Ivana Andrlová (61) a Jan Čenský (60) vyrazí letos na odložené turné ke 40. výročí od jejího natočení. A to by jim mělo vydělat nemalé peníze!

Talk show plná písniček a povídání měla původně na řadě míst Česka proběhnout v roce 2020 v rámci 40. výročí od vzniku pohádky. „Jenže covidová doba tomu zabránila, loni to také nebylo možné, tak snad se to letos povede,“ prohlásil Čenský na Dvojce Českého rozhlasu. Herec o turné promluvil ve svém pořadu My dva a čas, v němž hostil jak Andrlovou, tak její kolegyni Martinu Hudečkovou (57).

Herec Jan Čenský: Bojové sporty úplně nemusím. Karlos mě překvapil, jaký je vypravěč

Video se připravuje ...

Tu informace o 40. výročí od natočení pohádky překvapila. „Neplakej, přijímáme kondolence,“ vtipkoval směrem k herečce a dabérce Čenský. „My si to letos užijeme veřejně,“ doplnila ho Andrlová, která dodneška velmi ráda zpívá.

Víte, že...

✦ Zedníci z písničky Hlupáku, najdu tě! byli ve skutečnosti členové začínajícího tanečního souboru UNO.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.