Jan Čenský miloval kolegyni Andrlovou: Ta ho přehlédla i v posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Čenský miloval kolegyni Andrlovou: Ta ho přehlédla i v posteli!

S Ivanou jsou dodnes přátelé.
S Ivanou jsou dodnes přátelé.  (Foto FTV Prima, Český rozhlas, ara)

Idol všech ženských generací Jan Čenský (61) dlouho pošilhával po Ivaně Andrlové (61). Když už konečně dostal herec se svou platonickou láskou pořádnou postelovou scénu, krásná kolegyně ho v posteli doslova přehlédla!

Urostlý herec pokukoval po Andrlové už na škole, ale vzhledem k tomu, že první talentové zkoušky neudělal, chodil o ročník níž. Tím pádem byl pro herečku ještě více neviditelný.

Postelová scéna

Samozřejmě nebyl Čenský jediný, kdo tehdy pálil za krásnou studentkou. „Ivanku jsem potkával na chodbách, slintal jsem jako mlsný bernardýn, ale ona si mě vůbec nevšímala,“ řekl Čenský už dříve. Jakožto sportovec se Honza svého idolu rozhodně nevzdával. A pak přišla velká příležitost v inscenaci Příliš mladí na lásku (1980). „Najednou jsem dostal scénář a dozvěděl jsem se, že budou postelové scény, kde nebudeme úplně oblečení. A já jsem tehdy ještě dělal atletiku, tak jsem se ještě mohl svlékat,“ popisoval herec ve včerejších Pohádkových 7 pádech Honzy Dědka, jak byl natěšený, že konečně dojde s vysněnou kolegyní ke sblížení.

Herec Jan Čenský: Bojové sporty úplně nemusím. Karlos mě překvapil, jaký je vypravěč

Video se připravuje ...

Bylo to marný

Těšil se však marně. „Říkal jsem si, že si mě v té posteli třeba všimne, ale nevšimla,“ smál se Honza, který tak přišel o všechny naděje na sbalení Andrlové. Po inscenaci se ihned vrhli do natáčení oblíbené pohádky Princové jsou na draka (1980). „Tam jsem věděl, že už je to marný... A navíc v té době už měla nějakého muzikanta, takže měla oči jenom pro něj,“ uzavřel Čenský kapitolu zamilovanosti do pohádkové princezny Lenky. Dodnes jsou však herci nejen kolegové, ale také přátelé.

Časová vycpávka

Pohádkové natáčení zasahovalo tehdy hereckým studentům do prázdnin a to se jim vůbec nelíbilo. Navíc Honza s Ivanou brali pohádku jako jakousi vycpávku v televizní zábavě, protože původně se mělo natáčet pouze v kulisách. Nikdo tak hudební pohádce nedával moc šancí na úspěch. Jak se všichni mýlili! „V té době nás nenapadlo, že si ještě za 40 let ty písničky budeme zpívat... Že si je vůbec bude někdo zpívat! Ta pohádka byla tenkrát opravdu taková časová vycpávka a nikdo ani z autorů ani z protagonistů, si nemyslel, že opravdu přežije,“ uvedla Andrlová pro Český rozhlas.

Totální zatmění Jana Čenského: Ukopnutá dvířka od trouby a hádka s manželkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
27. 7. 2022 • 15:22

Dnes by mohla být ráda, že Čenského má, neni o ni vůbec slyšet a i role už málo dostává. Nevím proč, mě je docela sympatická.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.