To budete koukat! Radikální proměna Jana Čenského (60) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

To budete koukat! Radikální proměna Jana Čenského (60)

Jan Čenský si nechal narůst plnovous.
Jan Čenský si nechal narůst plnovous. (Blesk)

Takhle ho diváci Ordinace v růžové zahradě neznají. Jan Čenský (60), vždy pečlivě oholený doktor Suchý, točil v seriálu Dvojka na zabití pěkně zarostlý. „V lockdownu jsem se přestal holit,“ přiznal.

Mužný herec ztvárnil policistu, který je na odpočinku. „Přešel na jinou stranu barikády,“ prohlásil o své postavě majora Františka Lázničky. „Dobře ty praktiky zná, proto je stále o krok před svými bývalými kolegy,“ dodal herec. Z vousů prý byl štáb nadšený. „Líbilo se jim, že mě tak nikdo nezná. Tak jsem si vousy nechal doteď,“ řekl Čenský. Další díl seriálu Dvojka na zabití s Jakubem Prachařem (38) a Sarou Sandevou (24) v hlavních rolích můžete vidět v sobotu večer na Primě.

Totální zatmění Jana Čenského: Ukopnutá dvířka od trouby a hádka s manželkou

Video se připravuje ...

Zarůstá i Přeučil

Plnovous si poprvé v životě nechává narůst také herec Jan Přeučil (84). „Není to proto, že jsem se neoholil a jsem neupraven. Je to proto, že točím film Cirkus Maximum,“ prozradil Přeučil. Jeho ženě se to ale moc nelíbí. „Vypadá sice jako John Malkovich, ale těším se, až se zase oholí,“ řekla deníku Aha! Eva Hrušková (69) alias černobílá Popelka.

Jan Přeučil a jeho žena Eva Hrušková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.