Štíbrové nečekaný vyhazov! Prý kvůli vzhledu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Štíbrové nečekaný vyhazov! Prý kvůli vzhledu

Nikol Štíbrová si neváhá udělat srandu sama ze sebe
Nikol Štíbrová si neváhá udělat srandu sama ze sebe (foto Instagram)

Nejkrásnější česká influencerka to pořádně schytala! Nikol Štíbrovou (35), nyní již Leitgeb, totiž odmítli obsloužit v luxusním obchodě v Pařížské, kam si s manželem přišla koupit snubní prstýnky. 

Řekli si, že když ušetří za svatbu, na které bylo jen 10 lidí, koupí si alespoň pořádné prstýnky.  Ale ono ne. Ochranka francouzského klenotnictví totiž Nikol Štíbrovou nepustila ni přes práh!

Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou

Video se připravuje ...

„Tak jako jo, byla jsem v osmým měsíci těhotenství, úplně reprezentativně jsem asi nevypadala, měla jsem na sobě nějaký šaty, sotva jsem se valila, byla jsem taková nateklá, nic moc na pohled. Péťa vypadal super, kecky, mikinu, tak, jak prostě normálně chodí. A jak jsme chtěli vstoupit do toho obchodu, tak do dveří vešla ochranka, ten pán, a řekl nám, ať se nezlobíme, že nás dneska už neobslouží, že už to dneska nezvládnou. Nebyla ale ještě zavírací doba herečka. Tak jsme se začali smát, pokrčili rameny, stáhli ocas, uši a odkráčeli,“ podělila se o trapnou příhodu Nikol na Instagramu. 

I přestože se podle svých slov cítila jako póvl, zachovala dekórum a vyzvala svoje sledující, aby klenotnictví neatakovali. „Neblbněte, pak to bude na mně. Budu jak Landa říkat, že já vás nenaváděla. Já byla jen zesilovač,“ zavtipkovala a zvládla si přitom rýpnout i do Daniela Landy (53), který vyburcoval svoje příznivce, aby hygienickou stanici zahrnuli žádostmi o informace, až ministerstvo muselo žádosti označit za šikanu. 

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 12. 2021 • 08:44

" stáhli ocas " . ta blbka mluví tak, že bych ji tam nepustila taky.
V Pařížské mě pustí všude, jsem tam jako doma.Nikdy by mě nenapadlo , že by znemožnili přístup. Jestli se " valila " v těhotenství je její věc, jestli byla za vandráka , pak ať si nestěžuje. Co si o sobě vůbec ta blbka myslí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.