Tomáš Klus řekl DOST! Ostrá slova a konec v televizi i v rádiu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomáš Klus řekl DOST! Ostrá slova a konec v televizi i v rádiu

Tomáš Klus
Tomáš Klus (Facebook)

Názory a vidění světa Tomáše Kluse se dlouhodobě neslučují s politikou a chováním premiéra ČR Andreje Babiše (63). Oblíbený zpěvák se teď rozhodl k totálnímu bojkotu všech podnikatelových aktivit.

Tomáš Klus totiž pocítil zklamání z toho, kolik jeho přátel o víkendu navštívilo hudební festival Colours of Ostrava, který právě Babišův Agrofert sponzoruje. Zpěvák se tak rozhodl, že už se nebude objevovat v médiích, která Babiš vlastní, ani nebude vystupovat na akcích, které politik sponzoruje.

„Stalo se totiž, že jsem si otevřel hubu směrem k lidem, s nimiž sedávám u stolu a společně se čílíme, jak nás Šéf pomalu ale jistě nakupuje. Titíž lidé pak na svých profilech postovali zprávy z VIP zóny festivalu, Fresh and Food prostoru dotovaného holdingem Grantového magnáta,“ uvedl Klus na sociální síti.

„Co je to za pokrytectví, ptal jsem se. Jak je možné brát vaše slova vážně, když se neslučují s činy,“ hněvá se zpěvák. „Legitimizujete způsob Šéfovy hry. Říkáte ano, v tomhle případě ano. Ale ve vlaku do Prahy už je to zase Zloduch. Být trochu pro a trochu proti naší společnosti už párkrát zlomilo vaz, není čas se poučit a zpevnit své postoje?“ brojí.

Přátelé ho ovšem donutili i k tomu, aby si sáhl do svědomí. „V tu chvíli mi přišla zpráva, že dělám machra a přitom mě hrajou na Óčku, že jsem tam dokonce nedávno byl, že jsem dal rozhovor Mladé frontě. Nezbývá, než uznat svou nedůslednost, svou chybu a pochlapit se, neboť věřím, že nejasná doba potřebuje jasná stanoviska,“ rozhodl se Klus.

Oblíbený zpěvák tak zmizí z řady médií. „Mám ve své smlouvě o dílo klauzuli, kterou si vyhrazuji právo nehrát tam, kde tečou Šéfovy peníze. Připojuji k tomu nyní i svůj bojkot Mafry a všech bezskrupulózních, konkurenci a životní prostředí likvidujících podniků Velkostatkohnojaře (zasmlouvované akce, kde je Mafra mediálním partnerem, rušit nemohu, ale zahrnu tuto výjimku do smluv budoucích),“ slibuje Klus. Je však otázkou, zda toto rozhodnutí neublíží více jemu, než podnikateli.

 



Přečtěte si
avina
28. 7. 2018 • 20:10

Tak proto chlastá? Psali, že to přehání. Chce do politiky místo kokrhání, určitě. Je to nedozrálý chlap, málo se věnuje 3 dětem. Nemá čas.

zadnice
24. 7. 2018 • 16:54

Oblíbený zpěvák? To jste snad trochu přepískli!

ivanak
24. 7. 2018 • 08:28

A že tak nebojoval za rozkrádání státu za předchozích vlád?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.