Meghan a Harry rozčilili veřejnost: Tajné křtiny Archieho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Meghan a Harry rozčilili veřejnost: Tajné křtiny Archieho!

Archie byl pokřtěn v soukromé kapli ve Windsoru arcibiskupem z Canterbury.
Archie byl pokřtěn v soukromé kapli ve Windsoru arcibiskupem z Canterbury. (Foto Instagram.com)

Mělo jít o velkou společenskou událost, jenže podle Britů křtiny dvouměsíčního prince Archieho královská rodina totálně zpackala.

Datum křtin prvorozeného synáčka prince Harryho (34) a jeho manželky vévodkyně (37) ze Sussexu bylo několikrát posunuto. Jednou nemohla královna (93), podruhé zase dědeček princ Charles (70). Když se královská rodina konečně shodla na 6. červenci, začaly manévry. Celý hrad Windsor byl neprodyšně uzavřen, aby poddaní, věrně čekající v ulicích starobylého města, nemohli dovnitř. Charles přiletěl na poslední chvíli soukromým vrtulníkem a prošel zadním vchodem, Alžběta II. se neobjevila vůbec. Prý dala přednost svým milovaným koním na skotské vysočině. Strýček William (37) s tetou Kate Middletonovou (37) dorazili v limuzíně schovaní za tmavými skly a slunečními brýlemi.

Nespokojený dav
Samotný obřad byl prohlášen za přísně soukromý, zúčastnilo se ho pouze málo přes 20 hostů. Buckinghamský palác vydal k příležitosti křtin následníka, jenž je sedmý v pořadí, jediné dvě fotky. Není divu, že obyčejní lidé za branami Windsoru reptali. „Chovají se jako hollywoodské celebrity,“ ozvalo se z davu. Harry s Meghan přitom měli jedinečnou šanci si zase jednou naklonit veřejné mínění zruinované zprávou, že na renovaci svého sídla Frogmore Cottage utratili z peněz daňových poplatníků v přepočtu 120 milionů korun.

Historická košilka se rozpadla, princátko má repliku
Podle tradice měl Archie během obřadu na sobě repliku krajkových šatů, které v roce 1841 pořídila královna Viktorie pro křest své nejstarší dcery. Princ Harry byl v roce 1984 ještě pokřtěn v originále, který je však nyní tak vetchý, že královský palác nechal v roce 2004 pořídit kopii. Košilku měli na svém křtu i princ George, princezna Charlotte a princ Louis. Další královskou tradicí je křest vodou z Jordánska.

Na video s Meghan Markleovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
uzinswdf@...
7. 7. 2019 • 12:50

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

tryskomys
7. 7. 2019 • 05:40

Je vidět ,jak za pouhý 1rok,se změnil Harry na neskutečného ,naf......... snoba,ale za peníze obyčejných angličanů,tady je vidět kam ho svým chováním dostala ta černoška,která nic kromě postele nedokázala a tady si hraje na ,,královnu,,opravdu divné křtiny,ta fotka je taky úděsná,hollywodské manýry.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.