Rozverná Meghan: Nefotit, nebo dostanete »držkovou«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rozverná Meghan: Nefotit, nebo dostanete »držkovou«!

Meghan zavítala na zápas svojí kamarádky Sereny Williamsové (37).
Meghan zavítala na zápas svojí kamarádky Sereny Williamsové (37). (Profimedia.cz)

 Britská královská rodina musí čelit další blamáži! Po princi Williamovi (37), který se na společné fotografii ze křtu jeho synovce Archieho tvářil jako kakabus, teď zaúřadovala zase Meghan (37). Na Wimbledonu, kam zavítala na duel kamarádky Sereny Williamsové, vydala kvůli údajné ochraně svého soukromí přísný zákaz focení. Ale že ji živě zabíraly kamery, nevadilo...

Samozřejmě, že z kuriózního nařízení vzniklo několik situací, které pobouřily veřejnost. Ochranka kolem Meghan se totiž činila a přísně dohlížela na to, aby nikdo neoprávněně nepořizoval vévodkyniny snímky.


„Hlavně že tam bylo asi dvě stě profesionálních fotografů, kteří si ji fotili ostošest. Ale ochranka napomenula jen starou ženskou, jako jsem já,“ tvrdí sportovní novinářka Sally Jonesová (64), která podle svých slov ani nevěděla, že je v Meghanině lóži přítomna – chtěla si jen pořídit fotky ze zápasu. „Pokud chce soukromí, ať se vrátí do Ameriky,“ dodává žena.


Korunu všemu pak nasadili bodyguardi, kteří vystartovali na postaršího muže v momentě, kdy vytáhl mobilní telefon namířený směrem k Meghan. Jak ale ukázaly detailní záběry, fanouška vévodkyně ze Sussexu vůbec nezajímala – chtěl si jen vyfotit selfie!

Kate a Meghan na Wimbledonu:



Přečtěte si
tryskomys
12. 7. 2019 • 10:14

Typická buranská namyšlená h.sa,kterou si britové vysloužili od zrzouna,nic lepšího nebylo v té chvíli k mámí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.