Meghan a Harry opět pobouřili veřejnost: Chudák malý Goerge! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Meghan a Harry opět pobouřili veřejnost: Chudák malý Goerge!

Fanoušci se do Meghan a Harryho pustili za to, že svého synovce náležitě netitulovali.
Fanoušci se do Meghan a Harryho pustili za to, že svého synovce náležitě netitulovali. (Profimedia.cz)

Následník trůnu britského impéria George před pár dny oslavil šesté narozeniny. U této příležitosti zveřejnil Kensingtonský palác tři jeho snímky. Pod příspěvkem se objevila řada komentářů, mezi nimi i blahopřání od Harryho (34) a Meghan (37), a právě jejich gratulace se neobešla bez povšimnutí.

Roztomilé snímky prince George v dresu anglické fotbalové reprezentace, jehož autorem je jeho maminka Kate, obletěly svět. Pro nejstaršího syna prince Williama rodina uspořádala kouzelnickou show. Podávat se měly Georgovy nejoblíbenější pochoutky – pizza, těstoviny, určitě nechyběla zmrzlina a dortíky zvané »cupcakes«.

Mezi gratulanty k jeho narozeninám nemohla chybět ani královská rodina. „Všechno nejlepší! Přejeme ti ten nejkrásnější den a hodně lásky,“ zněl dle Super.cz komentář Meghan a Harryho. Přestože na první pohled není na blahopřání nic špatného, fanoušci se do vévodkyně s vévodou pustili za to, že svého synovce náležitě netitulovali.

„Je to budoucí KRÁL. Mějte k němu nějakou úctu,“ napsal jeden z rozčílených fanoušků. „Pro vás je to princ George, nezapomínejte na to,“ zněl další komentář. Dle webu Super.cz někteří také neopomněli zmínit, že ostatní instagramové účty členů královské rodiny prince oslovily správně.

V komentářích se však našla i velká řada fanoušků, kteří se Meghan a Harryho zastávali. Dle webu Super.cz se příznivci shodli, že se přeci jedná o jejich synovce, a tak ho nemusí titulovat. Ostatně v minulosti oslovovali bez titulů i Charlotte nebo Louise.

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.