Díky tomu našla Meghan lásku svého života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Díky tomu našla Meghan lásku svého života

Princ Harry a vévodkyně Meghan
Princ Harry a vévodkyně Meghan (Profimedia)

Meghan Markleová (37) a Harry (34) tvoří jeden z nejhezčích párů. Jejich příběh lásky posloužil nejednomu režisérovi jako inspirace. Ještě než se herečka s princem seznámila, prožila i ona několik nevydařených vztahů, pak si ale uvědomila jednu věc, která jí pomohla si najít toho pravého.

Ještě než našla lásku svého života, předcházelo tomu několik nevydařených vztahů. Po jejím boku jsme viděli Trevora Engelsona, za kterého byla vdaná, Roryho McIIroyho či Coryho Vitielloho. Dle webu Femina se v několika rozhovorech vyjádřila, že nikdy neměla štěstí na muže. Teprve když si uvědomila jednu věc, našla svou spřízněnou duši.

 

Meghan jednoduše přestala na věci tlačit. Uvědomila si, že nemusí hned najít toho pravého a začala si užívat života. Více se věnovala sama sobě, starala se o sebe, cestovala, věnovala se přátelům. Byla šťastná. A právě v tomto obdobím poznala Harryho.

První setkání prince a herečky měla iniciovat jejich společná přítelkyně Violet. Rande naslepo údajně proběhlo v červenci 2016 v Londýně. Meghan toho o Harrym příliš nevěděla. Nicméně jí imponovalo, že si na první schůzce na nic nehrál a byl laskavý.

 

Podle webu Feminity ji princ po dvou schůzkách požádal, aby se k němu připojila na cestu do Botswany. Romantický výlet zahrnoval i kempování pod širým nebem. Žádost o ruku přišla pak na podzim 2017 během společného večera v princově bytě v Kensingtonském paláci. Svatba se poté uskutečnila 19. května 2018. V současné době spolu vychovávají syna Archieho.

 Meghan Markleová a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.