Dárek pro fanoušky Lásky nebeské: Bydlete za 56 milionů jako Juliet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dárek pro fanoušky Lásky nebeské: Bydlete za 56 milionů jako Juliet!

Bydlete za 56 milionů jako Juliet z Lásky nebeské!
Bydlete za 56 milionů jako Juliet z Lásky nebeské! (Foto ara)

Pro fanoušky romantická komedie Láska nebeská (2003) má londýnská realitka prezent – můžou se nastěhovat do domu v ulici, v němž se natáčela jedna z nejdojemnějších scén celého filmu!

Hlavní roli si v ní zahrála Keira Knightley, do jejíž postavy Juliet se bezhlavě zamiloval Andrew Lincoln alias Mark, nejlepší přítel jejího manžela. Na Štědrý večer přijde k nim před dům, z kazeťáku pustí Tichou noc a postupně jí ukazuje cedulky s vyznáním svých citů, které jinak ve své nesmělosti nedokáže vyslovit. Navíc manžel sedí vevnitř... Své vyznání pak ukončí replikou „Pro mě jsi dokonalá. A mé zlomené srdce tě bude milovat, dokud nebudeš vypadat takhle...“, načež jí ukáže ceduli s obrázkem mumie.

Otočí se k odchodu, avšak Juliet ho dohoní a vlepí mu vášnivou pusu. A právě jeden z domů v ulici, kde se tohle všechno odehrálo (jen o šest dveří dál), může být váš. Nachází se v západní části Londýna zvané Notting Hill a jeho cena byla stanovena na 56 milionů korun! V 18. století sloužil jako stáje, teď v něm však na zájemce čekají dvě ložnice a dokonce i sauna.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.