To se jim nepovedlo: Meghan a Harry za pokrytce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

To se jim nepovedlo: Meghan a Harry za pokrytce!

Meghan Markleová s princem Harrym
Meghan Markleová s princem Harrym (profimedia.cz)

Zatímco se snaží veřejnost přimět, aby létala méně kvůli snížení uhlíkové stopy, sami jsou v letadle pomalu jako doma. Občany tak znovu překvapilo jednání Harryho a jeho ženy Meghan. Hraní na ekology se jim nevyplatilo…

Princ Harry a vévodkyně ze Sussexu hlásají do světa, aby lidé omezili létání, a tím i spalování fosilních paliv a snížili tak svou uhlíkovou stopu. Oni sami se tím však neřídí! Slavná dvojice totiž leteckou dopravu nevyužívá jen během oficiálních cest, ale i během těch soukromých, i když to není nutné. Meghan Markleová a princ Harry tak škodí mnohem více než běžní pasažéři, především kvůli tomu, že létají soukromými letadly nebo první třídou, což mnohem horší vliv na prostředí než když obyčejní lidé létají častěji ekonomickou třídou nebo s nízkonákladovými aerolinkami. Jejich ekologická výzva tak skončila fiaskem a výsměchem.

Nepovedené přistání Harryho a Meghan



Přečtěte si
tryskomys
9. 7. 2019 • 06:44

CHovají se jako otrokáři,kážou vodu a sami chlastaj víno,za jejich vykecávanou charitou se toho schová,hamižná směska,která rozhazuje cizí peníze a myslí si,že Angličané jsou hlupáci,když jsou zticha z úcty k monarchii,myslím si,že to obyčejným lidem brzy dojde ,jak falešní jsou už oba Sussexové s tou malou další náplavou,ani nevědí jak vlastně vypadá,s tím věčným skrýváním,jsou směšní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.