Chudák vévodkyně Kate: Tohle si nezasloužila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chudák vévodkyně Kate: Tohle si nezasloužila!

Kate Middletonová
Kate Middletonová (profimedia.cz)

Strýc Kate Middletonové () je pořádný vyvrhel. Po několika skandálech to vypadalo, že Gary Goldsmith zmoudřel, bohužel se tak nestalo. Jeho přešlapy neunikají pozornosti britských médií, a tak má vévodkyně opět z ostudy kabát.

Příbuzné si prostě nikdo nevybere. Své o tom ví i vévodkyně z Cambridge, která si díky svému strýčkovi prošla peklem. Gary má za sebou nespočet skandálů. Prodával drogy, byl zapleten do organizování prostituce a v opilosti napadl svou manželku.

Paparazzi dle webu stars24.cz nachytali Garyho, jak močí před lidmi přímo na ulici. Tento prohřešek by mu někteří jistě odpustili, kdyby nebyl pořádně opilý a následně si neustal na chodníku. Fotografie opilého strýčka vévodkyně Kate jistě nepotěší nejen ji, ale také celou královskou rodinu.

 

Avšak Gary není jediný, kdo vévodkyni Kate způsobuje vrásky. Sestřenice z druhého kolena, jejíž umělecké jméno je Katrina Darling (21), se živí jako burleskní tanečnice. Podle královské rodiny Katrina svými erotickými čísly, s nimiž vystupuje po klubech znevažuje její serióznost.

Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.