Už to nedává? Meghan na útěku od rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Už to nedává? Meghan na útěku od rodiny!

Meghan Markleová
Meghan Markleová (profimedia.cz)

Na mateřské dovolené, na kterou Meghan Markleová (37) odešla letos v květnu, se moc dlouho »neohřála«. Zatímco její švagrová Kate Middleronová (37) se od dětí utrhla až po několika měsících na mateřské dovolené, vévodkyně ze Sussexu se vrátila zpět do práce a k oficiálnímu zastupování státu pouhý měsíc od porodu.

Členky britské královské rodiny si nemohou dovolit dlouhou mateřskou dovolenou. Poprvé se Meghan na veřejnosti ukázala pouhý měsíc po porodu, nenechala si totiž ujít ceremoniál, který byl součástí oslav narozenin královny Alžběty II.

Podruhé se na veřejnosti ukázala na zápase své kamarádky Sereny Williamsové na Wibledonu. Další událost na sebe nenechala dlouho čekat. Vévodkyně se zúčastnila společně se svým manželem princem Harrym britské premiéry nového Lvího krále.

A zatímco si Meghan užívá záři reflektorů, o syna Archieho se stará někdo jiný. Navzdory tomu, že dvojice tvrdila, jak se o syna budou starat půl na půl, najali pečovatelku. Žena údajně podle idnes.cz pochází z Británie a o Archieho se stará od pondělí do pátku.

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
30. 7. 2019 • 11:31

Meghan je umělkyně a nikdo od ní nemůže vyžadovat plnění nějakých mateřských povinností. To pro umělkyni není. Ona je večírková.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.