Odbornice naložila tvrdě Meghan: Je nevychovaná a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Odbornice naložila tvrdě Meghan: Je nevychovaná a…

Vévodkyně Meghan to schytala od odbornice na královskou rodinu.
Vévodkyně Meghan to schytala od odbornice na královskou rodinu. (Profimedia.cz)

Někteří se vévodkyně ze Sussexu zastávají, jiní ji pomalu nemohou přijít na jméno. Britská socioložka a odbornice na královskou rodinu Lady Colin Campbell (69) ji má svým způsobem za „fracka“. Její důvody jsou pak jasné!

Expertce třeba vadí to, že se rozhodli s Harrym vychovávat svého téměř tříměsíčního syna Archieho mimo dosah a dohled veřejnosti. To britská společnost řešila hodně, protože vnímá nepříliš časté vystupování na veřejnosti jako vyhýbání se královské povinnosti vůči lidu, jak uvádí portál Express.

Colin Campbell má vévodkyni za zlé, že se chová jako členka královské rodiny pouze tehdy, když jí to vyhovuje. Ve své poslední polemice nad chováním dvojice ze Sussexu pak doslova píše, že pár je „nevychovaný“. Zformulovala ji pro časopis Woman, kde Meghan srovnávala s Harryho matkou, princeznou Dianou. Ta podle ní dobré mravy vždycky ctila. „Diana by byla zhrozená. Měla dostatek intelektu na to, aby věděla, kdy se předvést. Na rozdíl od Meghan a do jisté míry i od Harryho, si velmi dobře uvědomovala, jak je dobré vychování podstatné,“ je přesvědčená expertka.

Tím její kritika ještě neskončila. „Její chování zrcadlí nedostatek porozumění a ocenění pro to, co znamená být členem královské rodiny. Podle jejího chování si nejsem úplně jistá, kdo si myslí, že je,“ nešetřila vévodkyni socioložka a dodala: „Mám velmi silný pocit, že vévodkyně Meghan bude muset porozumět věcem, které až doposud nechápala. Je obrovský rozdíl mezi celebritou, která si prodírá cestu zdola nahoru a dámou nebo členkou královské rodiny. A ona byla velmi arogantní průbojnice a dokonce označovala za průbojníka sebe i svého manžela, navíc velice pyšně,“ míní Colin Campbell.



Přečtěte si
adeso
16. 8. 2019 • 14:57

vzhledem k tolika anorektickým průserům, popichovačným kecům Kate, Charlese, Andrewa, Přiožralé Camille a údajně i Willíka, si myslím že si madam dovolila dost a měla by mlčet. Veškerá důstojnost začíná a končí u královny.

waki@...
16. 8. 2019 • 14:25

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.