Srdceryvná zpověď bratra vévodkyně: Kate mi vztahem s princem zničila život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Srdceryvná zpověď bratra vévodkyně: Kate mi vztahem s princem zničila život!

Problémy Jamese začaly v roce 2003, kdy jeho  sestra Kate začala chodit s princem Williamem.
Problémy Jamese začaly v roce 2003, kdy jeho sestra Kate začala chodit s princem Williamem. (Foto profimedia.cz)

James Middleton, bratr vévodkyně Kate promluvil otevřeně o svých depresích. Nejmladší člen sourozenecké trojice Middleton začal s léčbou před rokem, a od té doby urazil velký kus cesty. K lepšímu psychickému rozpoložení mu pomáhá nejen jeho partnerka, ale také jeho psí smečka.

Zdravotní problémy začaly v roce 2003, kdy jeho nejstarší sestra Kate začala chodit s následníkem britského trůnu, princem Williamem. Z neznámého mládence se tak během chvilky stala veřejně známá osobnost.

„Ze dne na den jsem byl tehdy neustále veřejně odsuzován. Stále jsem dělal něco, co bylo z pohledu novinářů špatně. Cítil jsem se pod obrovským tlakem a vnímal jsem tu tíhu zodpovědnosti za celou naši rodinu,“ svěřil se Middleton dle iDnes.cz v rozhovoru pro magazín Tatler.

„Byl jsem tehdy opravdu na dně. Rodiče věděli, že se něco děje. Ale já jsem je od sebe v určitou chvíli úplně odstřihl. Nekomunikoval jsem s nikým z rodiny. Pod vodou však také dokážete vydržet jen po určitou omezenou dobu,“ vysvětlil bratr vévodkyně.

Nejmladší člen rodiny se nyní cítí mnohem lépe. Během těžkého životního období mu je velkou oporou přítelkyně Alizee Thevenetová a také jeho psi. Právě jeho čtyřnozí kamarádi s ním odjeli do hor na místo, které miloval už jako dítě, kde si srovnal myšlenky. "Došlo mi, že s tím nemohu bojovat sám a musím co nejdříve vyhledat pomoc. Už ve chvíli, kdy jsem si to uvědomil a akceptoval, se mi dost ulevilo,“ svěřil se v rozhovoru pro magazín Tatler.

Dle webu iDNES.cz se James poprvé rozhodl o svých problémech promluvit v lednu tohoto roku. Svým projevem v té době podpořil charitu svého švagra prince Williama. „Moc dobře vím, že můj život není vůbec špatný, ba právě naopak. Ale ani to mě nečiní imunním vůči depresi. Je složité popsat, jaké pocity někdy mívám. Je to nemoc, rakovina mysli."

Svatba prince Williama a Kate Middleton:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.