Noční můra Kate a Williama se naplnila: DĚTI V OHROŽENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Noční můra Kate a Williama se naplnila: DĚTI V OHROŽENÍ!

Vévodkyně Kate a princ William měli plné právo být strachy bez sebe.
Vévodkyně Kate a princ William měli plné právo být strachy bez sebe. (Profimedia.cz)

Britský princ je doslova zuřivostí bez sebe. Ochranka Kensingtonského paláce totiž selhala tak, jako snad ještě nikdy. Do nebezpečné blízkosti jeho potomků se hladce dostala velmi nebezpečná osoba!

Je to nepochopitelné, ale přes královskou ochranku se dokázal bez problémů protáhnout člověk odsouzený za brutální týrání, Darren Benjamin (40). Ten si odseděl sedm let za to, že opařil nevinného člověka horkou vodou, kterou mu vylil na záda. Dnes pracuje jako řidič v doručovací společnosti s nábytkem. Z toho důvodu byl vyslaný i do Kensingtonského paláce.

Následně své pozice zneužil a ještě se neváhal pochlubit na sociální síti. Násilník se totiž dokázal proplížit až ke královským dětem, které měla na starosti v té době chůva Maria Teresa Borrall. To ale naprosto šokovalo prince Williama a vévodkyni Kate. „Toto je typ potenciálně smrtelného pochybení ochranky, které se jednoduše nesmí dít. Darren je násilný zločinec, který byl zavřený za nejbrutálnější typ mučení. Je děsivé, jak se chlubil kamarádům, že se dostal blízko k budoucímu králi a dalším dětem vévody z Cambridge. I jeho přátelé byli v šoku, že mu dovolili vejít do paláce a dostat se na dosah k dětem, když má takovou minulost,“ citoval podle webu Časpreženy.sk Dan Wootton z deníku The Sun.

„Vévoda byl informovaný a samozřejmě se o celý případ velmi blízce zajímá. Sice silně věří, že i odsouzení lidé si zaslouží druhou šanci, když si odsedí trest, ale je dost znepokojený, že bezpečnostní opatření v paláci nejsou dost silná. Je absolutně nevyhnutelné, aby se vždy vědělo, kdo přichází do paláce,“ uvedl zdroj z Kensingtonského paláce k šokující události.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.