William zaskočil fanoušky: Srdceryvné poděkování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

William zaskočil fanoušky: Srdceryvné poděkování!

Princ William
Princ William (Reprofoto Youtube)

Mít takovou kantorku, nejedno děcko by se na přírodopis jistě těšilo i o prázdninách. Řeč je o vévodkyni Kate (37), která pozvala skupinku capartů do zahrady, jejíž podobu u královského paláce v londýnském Hamptonu sama pomáhala navrhnout.

Děti vyfasovaly lupy, s jejichž pomocí, a samozřejmě za výkladu sličné trojnásobné maminky, poznávaly tamní faunu i flóru. „Byla jsem nervózní a styděla jsem se. Ale paní Kate mi řekla, že když se cítí podobně, tak jde právě do zahrady. Nakonec mě to moc bavilo,“ svěřila se osmiletá Khareesha Jamesová.

William vzpomněl na Dianu

Na začátku července by princezna Diana (†36) oslavila osmapadesátiny. A třebaže je už 22 let po smrti, dodnes zůstává modlou pro davy fanoušků. Ti i letos přišli připomenout si její narozeniny před Kensingtonský palác, k jehož branám položili květiny. Tentokrát však měla tichá vzpomínka nečekaného hosta, samotného prince Williama (37)! „Řekl nám, že ví, že sem chodíme každý rok. A poděkoval nám, že jeho maminku máme pořád v srdcích. Dojalo mě to a nadchlo zároveň, ještě teď se třesu,“ prozradil jistý John Loughrey (59).

 Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aglssnbnc@...
3. 7. 2019 • 22:46

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

zhrioe@...
3. 7. 2019 • 11:45

-----------------Naajděte nahé zeeny ve vašem městě zde : turl.ca/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.