Ta má kliku! Princ George přičaroval učitelce muže snů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ta má kliku! Princ George přičaroval učitelce muže snů

Princ George změnil život své třídní učitelce.
Princ George změnil život své třídní učitelce. (Profimedia.cz)

V případě zástupkyně ředitele v Thomasově základní škole v londýnské Battersea se dá mluvit o obrovském štěstí. Díky tomu, že do její třídy nastoupil princ George (5), totiž získala jako bonus i osudového muže.

Lucy Laniganová-O´Keeffeová se totiž zasnoubila s nejlepším kamarádem prince Williama (37). A toho jí nedohodil podle severu Nový čas nikdo jiný než samotný budoucí král. Jeho přítel Thomas van Straubenzee se tak brzy dostane do chomoutu. Ale určitě neprohloupí. Lucy (31) je prý velmi osvícená mladá kantorka.

Pokud to bude alespoň trochu v možnostech královského páru, William s Kate na veselku vyrazí také. „William jejich svatbu uvede a GeorgeCharlotte, kteří oba chodí na Thomasovu základní v Battersea, budou mládenec a družička,“ cituje podle Nového Času deník The Times.

A aby propojení  na královskou rodinu nebylo málo, Thomasův mladší bratr Charlie je pro změnu bývalým spolužákem a blízkým kamarádem prince Harryho. Proto údajně bude i kmotrem malého Archieho.

Vévodkyně Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vbnxlfr@...
26. 6. 2019 • 13:56

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.