Rozvod za dveřmi? Kate šílí kvůli této krásce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozvod za dveřmi? Kate šílí kvůli této krásce!

Zažívá princ William a vévodkyně Kate krizi?
Zažívá princ William a vévodkyně Kate krizi? (Profimedia.cz)

V britské královské rodině mají opět veselo! Tentokrát se však nejedná o vévodkyni ze Sussexu, ale o Kate Middletonovou a prince Williama. Dvojice má totiž procházet krizí kvůli Rose Hanbury. Ta měla mít údajně románek s princem a podle některých zahraničních médií musela královská rodina zasáhnout.

Zahraniční server The Sun nedávno informoval, že Kate pobouřil jeden z článků, který uváděl, že nařídila princi Williamovi, aby Rose vyloučil z jejich společného okruhu přátel, protože se s ní nemá dobré vztahy.

Důvodem sporu by měl být údajně románek Williama a právě Rose Hanbury. Podle magazínu In Touch se vévodkyně dožadovala Williamova vysvětlení, který se celé kauze pouze smál a řekl, že na tom nic není.

O tom, že by princ William měl poměr s krásnou Rose, neexistují žádné důkazy. Podle královského reporéta Richarda Kay jde o výmysl. „Obě strany zvažovaly podniknout právní kroky, ale protože k údajnému sporu neexistují žádné důkazy, rozhodly se to ignorovat. Zvěsti obě strany poškozují a jsou falešné!“ stojí v článku serveru Mail Online.

Přestože reporér tvrdí, že jde o lži, jiné servery uvádějí opak a některé dokonce tvrdí, že právní kroky ze strany paláce již dávno proběhly. Ty by měly fámy kolující v mediích zastavit. „Kromě toho, že jsou ty informace škodlivé a falešné, zveřejňování lží týkajících se našich klientů představuje narušení jejich soukromí,“ uvedl expres.cz.

 Princ William a vévodkyně Kate na cestě po Skandiniávii:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sassanka5522
17. 4. 2019 • 09:43

musím sa pousmiať..že kráska..tá slečna nie je Kate ani po členky...

-bello-
16. 4. 2019 • 23:08

bello pode mnou, s kterým nemám nic společnýho je taky " jurodivý/á " , když se sem pořád nutí pod podobným nickem, jako mám já.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.