A JE TO VENKU! Největší tajemství budoucí královny vyzrazeno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

A JE TO VENKU! Největší tajemství budoucí královny vyzrazeno

Odzbrojující úsměvem,  britské vévodkyně Kate.
Odzbrojující úsměvem, britské vévodkyně Kate. (Profimedia)

Je to téměř 20 let, co vévodkyně Kate Middletonová dostala radu, kterou se řídí nejen v rámci plnění královských povinností, ale také v soukromém životě. Spisovatelka Katie Nicholl, která o budoucí královně píše knihu, její tajemství prozradila a třeba tím poslouží jako inspirace právě pro vás.

Kdekoliv se ukáže, rozdává vévodkyně z Cambridge úsměv na každou stranu. Svým širokým úsměvem dokáže vždy okouzlit a podle expertky na královskou rodinu a biografku Katie Nicholl, která podrobně studuje život jednotlivých členů královské, právě úsměv stojí za úspěchem Kate.

Spisovatelka Katie Nicholl, která píše o vévodkyni knihu Kate: Budoucí královna, popisuje, jak vévodkyně působí na lidi. Jaký má úžasný život, že cestuje po světě jako diplomat, věnuje se svým povinnostem a to vždy s úsměvem na rtech.

Radu, že by úsměv neměl chybět při každé situaci v rámci plnění královských povinností a soukromém životě, dostala Kate od svého učitele, bývalého ředitele školy St. Andrews Prep School, Roberta Achesona. S odzbrojující úsměvem, jako ostatně vždy, vyřešila Kate kdejaký problém. Vévodkyně mu jako poděkování za radu poslala medvídka, který byl podepsaný každým členem její rodiny. U dárku pdole webu zoznam.sk nechyběl ani vzkaz „Vždy se budem usmívat.“

 Svatba prince Williama a Kate Middletonové:

 



Přečtěte si
ko5tam@...
9. 4. 2019 • 19:25

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >> >> www.SlimExtrem.com

fido2
3. 4. 2019 • 16:48

Po smrti královny bude království zrušeno, tak jakápak budoucí královna....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.