Smutné střípky minulosti Kate: Za posměšky mohl William! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smutné střípky minulosti Kate: Za posměšky mohl William!

První letošní oficiální návštěva vévodkyně Kate a prince Williama vedla do mrazivého Skotska, kam přijeli podpořit nové muzeum!
První letošní oficiální návštěva vévodkyně Kate a prince Williama vedla do mrazivého Skotska, kam přijeli podpořit nové muzeum! (Profimedia.cz)

Veřejnost umí občas pořádně potrápit. Britská média a fanoušci královské rodiny dali kvůli princi Williamovi jeho milované Kate nepříjemnou přezdívku, kterou vévodkyně prý krutě nesnášela!

Neustálé posměšky na její adresu už byly pro Kate Middletonová příliš. V Anglii si před lety vysloužila posměvačnou přezdívku »Waity Katie«, v překladu Čekající Kačka, u nás by tak rýmující přezdívka vypadala asi takto: »Kačka Čekačka«.

Přezdívku Kate získala kvůli tomu, že ji princ William požádal o ruku až po několika letech vztahu, během kterého se dokonce rozešli a později dali zase dohromady. Tlak na slavnou dvojici byl kdysi podle pluska.sk tak veliký, že samotný William poprosil média, ať jim dopřejí trochu klidu a Kate už touto přezdívkou nenazývají. Ani milovaná vévodkyně z Cambridge to tak neměla lehké a musela se stejně jako princezna Diana vypořádat s bulvárními nepříjemnostmi.

 Svatba prince Williama a Kate Middleton



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.