Posedlost vévodkyně Kate: Tak to je překvapení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Posedlost vévodkyně Kate: Tak to je překvapení!

Vévodkyně Kate bez jedné věci na cesty zásadně nevyráží.
Vévodkyně Kate bez jedné věci na cesty zásadně nevyráží. (Foto: Profimedia.cz)

Existují zvyky, přes které u mnohých z nás „nejede vlak“. Ne jinak je na tom královská rodina. Ale že bude zrovna vévodkyně Kate (37) dělat pravidelně toto, byste asi nikdy nehádali.

Skloubit rodinu, práci, u toho se ještě stíhat najíst, skvěle vypadat, to je dřina i pro manželku prince, byť má nepochybně řadu pomocníků. Zřejmě i proto si Kate navykla být připravená pro všechny možné scénáře. Jedním z nich je i ten, že bude mít hlad a nestačí se zastavit pro jídlo.

Trojnásobná maminka s sebou prý podle Nového času pre ženy zásadně a vždy vozí na cestách plastovou nádobku s jídlem. A rozhodně ne jen pro děti. Bez pokrmu v krabičce údajně zásadně nevychází z domu, pokud ví, že se od paláce vzdálí minimálně na několik desítek kilometrů daleko. Možná i to stojí za tajemstvím její věčně štíhlé postavy. Nemusí pak ujídat nezdravé tučné a sladké hříchy, když má neustále při sobě kvalitní stravu.

Vévodkyně Kate promluvila o svém duševním zdraví: 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.