Šok pro Meghan a Harryho! Jejich děťátko ostrouhá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šok pro Meghan a Harryho! Jejich děťátko ostrouhá

Děti prince Harryho a vévodkyně Meghan ostrouhají.
Děti prince Harryho a vévodkyně Meghan ostrouhají. (Reuters)

Ačkoliv děti prince Williama (36) a vévodkyně Kate (37) se těší stejnými tituly jako jejich rodiče, potomek Harryho (34) a Meghan (37) se princeznou či princem bohužel nestane. Proč se oběma neměří stejným dílem?

Zdá se, že druhorozený sourozenec má dle královského protokolu smůlu vždy. Také dcera britské královny Alžběty II. Anna má dvě děti. Ale ani její syn Petr, ani dcera Zara titul nezískali. Jsou zkrátka jen Peter Phillips a Zara Tidallová, rozená Phillipsová. Z pozice druhorozeného syna prince Charlese tedy stejný osud čeká i potomky prince Harryho. I když by královna teoreticky mohla udělat výjimku, podle webu Nový čas se tak ale pravděpodobně nestane, protože by se tím nejspíš dotkla svojí dcery Anny, jejímž dětem titul také upřela.

„Princezna Anna, královnina dcera, má dvě děti a ty nemají vůbec žádné tituly… Bude to pravnouče královny a v nároku na trůn o mnoho níže. Podle mého názoru, když zvážíme, že je Meghan Američanka a Harry projevuje výhrady k členům královské rodiny, jejich děti žádné tituly nedostanou,“ tvrdí expertka na britskou královskou rodinu Imogen Lloyd Webber.

Harryho děti se tak princi a princeznami nestanou. „V tuto chvíli jejich prvorozený princem ani princeznou být  nemůže. To by musela zvlášť rozhodnout a povolit královna. Nedokážu si to představit,“ vyjádřila se podle uvedeného webu expertka v rozhovoru pro deník Express.

Harry otevřeně o tom, jak se těší na společného potomka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
17. 4. 2019 • 16:07

Zrušte už ty středověké tituly...

Nela33
17. 4. 2019 • 13:02

To už bylo jasné dávno že tohle dítě nebude mít titul a bude "nikdo". Vždyť není ani přímý následník trůnu, tak o čem je řeč.

tryskomys
16. 4. 2019 • 14:05

Myslím ,že tato odnož královské rodiny si žádné speciální tituly ani nezaslouží potěch ostudách ,co svými skandály způsobili,né že Meg dostane ,všechno,co chce,béčková,narcistická her....ka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.