Kate sbalila děti a zdrhla od Williama? Slova Camilly bodají jako nůž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kate sbalila děti a zdrhla od Williama? Slova Camilly bodají jako nůž

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (Reuters, ČTK)

Nedávno svět obletěly usměvavé fotografie Kate (37) a Williama (36), kteří oslavili 8. výročí svatby. Za spokojenou fasádou královské rodinky se prý ale skrývá nečekané drama!

Kate se měla po provaleném skandálu Williama s její nejlepší kámoškou Rose Hanbury tajně odstěhovat i s dětmi z Kensigtonského paláce. Azyl našla v londýnském sídle svých rodičů. Že mu ženuška zdrhla z domu, princ ovšem zatím tolik neřeší. Běsní hlavně kvůli  faktu, že si sebou "přibalila" i jejich drobotinu George, Charlotte a Louise.

„Kate nepřistoupila na Williamovy lži, že se mezi ním a Rose nic nestalo, sbalila si kufry, vzala děti a odstěhovala se ke svým rodičům. William její odchod zaregistroval až druhý den, kdy se vrátil z pracovní události. Byl zdrcený a naštvaný," tvrdí dobře informovaný zdroj. A se svou troškou do mlýna měla přijít prostořeká vévodkyně z Cornwallu!

,Camilla si myslí, že Kate to přehání. Také dodala, že přece nezáleží na tom, kde bude vychováván George, protože se trůnu nedočká. Po královně půjde její manžel a po něm William. George se trůnu nedožije," tvrdí podle webu sip.denik.cz shora uvedený pramen.




Přečtěte si
tryskomys
13. 6. 2019 • 15:32

To spíš tu starou bábu štve,že se toho sama nedožije,díky proalkoholizovaným játrům,Alžběta sama určí komu předá trůn,Charles a ani Harry to nebudou,to si ty dvě sma......dělají plané naděje,bohudík,,,,,

kozinozka
25. 5. 2019 • 11:04

Po královně nepřijde na trln její manžel ale její prvorozený syn/ skoro sedmdesátník/, poté Wiliam. M"že se stát, že odstoupí, nebo zemře a pak jeho synek bude králem. Třeba nebdue chtít..... Myslím, že v GB budou velké změny po smrti královny. Již nyní tam mají nečekané rozkoly a trapné zmatky s Brexitem. Bylo třeba respektovt výsledek referenda, a Mayová měla odstoupi tasi dříve, když viděla do čeho zabředá.

leeloo
23. 5. 2019 • 21:19

Jak se může tronu nedozit, když je o 35 let mladší od fotrika, mi hlava nebere

ivoadler
23. 5. 2019 • 16:53

To nas ere, když člověk přijde znaven z práce a rodinný krb je vyhaslý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.