Vévodkyně Camilla dostala zákaz: Životu ohrožující infekce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vévodkyně Camilla dostala zákaz: Životu ohrožující infekce!

Camilla Parker Bowlesová
Camilla Parker Bowlesová (Foto: ara)

Vévodkyně z Cornwallu Camilla (72) již několik dní bojuje s infekcí hrudníku. Na doporučení lékaře musela odřeknout hned několik společenských akcí.  Manželka prince Charlese (72) si riziko své nemoci uvědomuje a všechny své pracovní závazky zrušila.

"Některé infekce hrudníku jsou mírné a čistí se samy od sebe, ale jiné mohou být životu ohrožující,“ uvedl královský lékař dle webu express.co.uk. Infekce se u vévodkyně objevila již dříve, ale v poslední době se údajně stále více zhoršovala.

Camilla odřekla svou účast na slavnostní večeři při příležitosti 200. výročí narození prince Alberta a také chyběla na slavnostním galavečeru v centru Londýna, kde se očekávalo, že bude mít projev. Přestože je manželka prince Charlese „hluboce zklamaná“, že se kvůli své nemoci nemůže účastnit celé řady společenských akcí, zdraví jí je přednější.

Kvůli zdravotním problémům vévodkyně se tak ocitla vévodkyně Meghan a princ Harry ve štychu. Camilla se s vévodou a vévodkyní ze Sussexu měla účastnit Remembrance Day neboli Dne veteránů. Jelikož na této formální události tradičně nechybí žádný z členů britské monarchie, většina Britů se domnívá, že stav manželky prince Charlese je opravdu vážný.

Eskymáci hekáním odbourali Charlese a Camillu. Vévodkyně smích neukočírovala:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.