Karel Gott po oslavě uletěl k moři! Soukromým tryskáčem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott po oslavě uletěl k moři! Soukromým tryskáčem...

Gott odjížděl z oslavy v sobotu ve tři hodiny ráno.
Gott odjížděl z oslavy v sobotu ve tři hodiny ráno. (Foto Aha! – D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Po náročné páteční oslavě svých 80. narozenin odletěl Karel Gott na dovolenou! A to rovnou soukromým tryskáčem, který mu poskytl jeho kamarád, podnikatel Leon Tsoukernik (45).

„Odcestovali hned v sobotu. Leon byl ještě v pátek na té oslavě v Divadle Na Jezerce, kde doladili detaily odletu,“ řekl Aha! zdroj z Gottova okolí. Kam přesně zpěvák zamířil, není jasné. Každopádně oddych potřebuje, protože hned v červenci ho čeká další narozeninový maraton. Na den svého jubilea, který připadá na neděli 14. července, svolal sešlost se svými staršími dcerami Dominikou (45) a Lucií (31). Následně 25. července vystoupí na festivalu Benátská!. Podle zákulisních informací půjde letos o jeho poslední veřejné vystoupení.

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
24. 6. 2019 • 23:07

Dominiku a Lucii klidně mohl pozvat už nyní, ale Ivana je nepozvala.... Jinak šišlá, šlo to slyšet jak při písni s dcerou tak i při rozhovoru, asi má něco se zuby, co mu sesedí, protože šišlá i Abrhám, nebo šišlal, nyní už nevystupoval dlouho. A co je divné, že na oslavě narozenin nebyla Helena Vondráčková, Zagorová a další ano....

aveneta
24. 6. 2019 • 09:21

Ano...on má na to odletět soukromým letadlem, budiž mu přáno.Spíše by se měl zamyslet nad svým učinkováním, které již nemá úrověň dřívějších časů....tu píseň co nazpíval s dcerou...ona v poho dívčí hlas on přišišlávající tatínek...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.