Kate plánuje velkou změnu: Co reakce konzervativní panovnice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kate plánuje velkou změnu: Co reakce konzervativní panovnice?

Kate chystá změnu svého stylu, poruší tím královský protokol?
Kate chystá změnu svého stylu, poruší tím královský protokol? (Foto Instagram, Reuters, Wikipedia, Profimedia)

Kate Middleton (37) patří právem mezi módní ikony. Obléká se podle pravidel a nikdy nešlápne vedle. Vévodkyně se však rozhodla pro velkou změnu stylu, která ovlivní mnoho žen po celém svět, pro které je manželka prince Williama velkým vzorem.

Královský protokol zahrnuje několik pravidel oblékání na veřejnosti, jimiž se členové královské rodiny musí řídit. Ženy musí například nosit rukavičky, pouze malé kabelky a při oficiálních příležitostech vždycky nasadit klobouk.

Přestože královský protokol vévodkyni velmi omezuje, přesto vždy vypadá úchvatně a je vzorem pro mnoho žen nejen Velké Británie. Dle pluska.sk se začaly šířit zvěsti, že manželka prince Williama se rozhodla, že by chtěla svůj styl směrovat jinam, než tomu bylo doposud.

Kate chce do svého šatníku více zahrnout »sebe«. Její garderóba by měl být také modernější a trendovejší. Na pomoc si přivolala stylistiku Natashu Archer, která jí má se změnou stylu pomoci a vévodkyni trochu omladit.

Zda bude styl Kate vyvolávat vlnu nevole, jako tomu je například u vévodkyně Meghan (37), která velmi ráda porušuje královský protokol, se ukáže časem. Meghan podcenila již mnohokrát střih, šaty bez rukávů, rovněž nosí černou barvu, která není v královské rodině moc obvyklá, a tím si vysloužila nepochopení nejen od Britů, ale také od samotné královny Alžběty II.

 

 Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
16. 7. 2019 • 14:13

Kate už se oblékala podle svého stylu. Odhalovala, co odhaleno být nemělo. Když ukázala celému světu holý zadek, byla donucena královnou přijmout stylistu a oblékat se decentně, jako budoucí panovnice. Už na křtinách Archieho ukazovala nohy do půli stehen. Tak se nechme překvapit, co přinese budoucnost. Snad ne otrhané džínové kraťasy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.