Britové vzteky bez sebe: Tohle Meghan s Harrym už přepískli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Britové vzteky bez sebe: Tohle Meghan s Harrym už přepískli!

Britové mají na královský pár pifku.
Britové mají na královský pár pifku. (profimedia.cz)

Svoji reputaci si vévodkyně ze Sussexu u britské veřejnosti ani tentokrát nevylepšila, bohužel to schytal i princ Harry (35). Na světlo boží totiž vyšlo, kolik stála rekonstrukce jejich sídla ve Frogmore Cottage. Astronomický účet je teď dost možná bude stát i velkou ztrátu popularity.

Když dostali Meghan (37 a Harry od královny usedlost z 19. století, jak uvádí Nový čas, byla nutná rekonstrukce sídla, protože dům byl rozdělený na pět bytových jednotek. Jenže jak nedávno informoval Dailymail, na svém hnízdečku údajně rozhodně nešetřili. Rekonstrukce je prý zatím vyšla na 2,4 milionů liber ( cca 67 milionů Kč). Ačkoliv jejich původní slib prý zněl, že by úpravy měly stát téměř o polovinu méně.

„Budova se mění zpět na jednotnou rezidenci a zastaralá infrastruktura byla nahrazená novou, aby byla funkční několik dalších let bez nutnosti úprav a zásahů,“ řekl sir Michael Stevens, správce královské pokladny, ve snaze obhájit dané výdaje.

Někteří škarohlídové pak tvrdí, že si Meghan v domě nechala postavit vlastní studio jógy se speciální podlahou či luxusní kuchyní, ale přátelé páru tyto neověřené informace vyvrací. „Jejich dům není tak velkolepý, jak si lidé myslí. Není tam žádné vlastní křídlo pro Doriu (matka Meghan – pozn. red.), žádné jóga studio. Je to jen útulný rodinný dům,“ cituje zdroj blízký páru Dailymail.

Jenže ani to nedokáže zamaskovat fakt, že rekonstrukce domu byla skutečně pořádně »mastná«! Až se prý odpůrci monarchie z řad republikánů bouří a žádají, aby parlament nařídil prošetření výdajů, jelikož jsou hrazené zejména z peněz daňových poplatníků.

 



Přečtěte si
tryskomys
28. 6. 2019 • 15:47

Bude ještě hůř ,až budou platit jejich pendlování po světě.....

boayznxmc@...
28. 6. 2019 • 10:32

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.