Experti o Meghan: V královské rodině trpí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Experti o Meghan: V královské rodině trpí!

Princ Harry a Meghan na oslavě narozenin královny Alžběty II.
Princ Harry a Meghan na oslavě narozenin královny Alžběty II. (profimedia.cz)

O tom, že je vévodkyně Meghan (37) vystresovaná a nespokojená s životem pod drobnohledem královny, svědčí prý podle webu zena.pluska.sk výběr jejích outfitů. Na oficiální oslavě královniných narozenin vsadila na tmavomodrou. Její rivalka Kate ovšem zvolila mnohem slušivější pastelový model.

Nelze si nevšimnout, že manželka prince Harryho dává přednost tmavším barvám při většině velkých královských událostí. Vévodkyně z Cambidge oproti tomu sahá po světlých, výrazných a zářivých barvách. Skoro jako by chtěla napodobit barevnou škálu, jíž preferuje sama královna Alžběta II.

Známka vyčlenění?
Tato preference tmavých outfitů tak Meghan od ostatních žen v královské rodině vizuálně vyčleňuje. Podle odborníků jsou pak tmavé tóny jasným znamením toho, že je Meghan ve stresu. Nevýrazné barvy jí umožňují být v pozadí, nepoutat na sebe pozornost. Jednou dokonce sama prohlásila, že nejlépe se cítí v černé.

Touha uniknout
Podle královského komentátora Roberta Shutera, jež se odvolává na informace z důvěryhodných zdrojů, zvažuje dokonce vyvolená druhorozeného prince návrat do Spojených států. Důvod? Neshody v královské rodině a touha konečně se vymanit ze stínu Kate Middleton a prince Williama. Už má údajně dost toho, jak neustále vrže jen druhé housle. Meghan totiž touží být za všech okolností sólo hráčkou!

 



Přečtěte si
tryskomys
21. 6. 2019 • 17:53

Vždy bude hrát tato osoba druhé housle,je nabubřelá svou povahou nesnášenlivá ,kdo jí neleze do p.....,neměla nikdy dostat svolení se svatbou,Harry by to přežil,dnes vypadá jak bubák,neumí se smát,vedle té mulatky,ztratil svúj smích.

skp705
21. 6. 2019 • 17:28

Nenosi vevodkyne Meghan nahodou tmave barvy protoze si pripada vedle vevodkyne Kate moc tlusta a krasou se ji taky nevyrovna. Pro Meghan nebylo nikdy v planu hrat nic jineho nez druhe housle.

hytrpetr
21. 6. 2019 • 12:07

_-Najítt nahe zeeny ve vaší
oblasti na toto : linky.tk/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.