Britové mají jasno! Meghan sráží Harryho ke dnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Britové mají jasno! Meghan sráží Harryho ke dnu

Vévodkyně Meghan a princ Harry.
Vévodkyně Meghan a princ Harry. (Reuters)

Zdá se, že skandály, které kolem vévodkyně ze Sussexu nejsou ničím neobvyklým, pomalu vyřazují britského miláčka z královské rodiny ze hry. Pokud jde totiž o žebříček popularity královské rodiny, Harry  (35) si bohužel dost pohoršil.

Před rokem ještě držel první příčku. Mezi všemi oslovenými respondenty na YouGov si získal až 77%. Jenže rok se s rokem sešel a najednou je všechno jinak. Popularita britského prince strmě klesla. Pochopitelně se tak automaticky vnucuje spekulace, zda takovým propadem v oblibě britského prince stojí Meghan.

Prvenství si tak tento rok opět zasloužila sama královna Alžběta II. Vloni byla jen na stříbrné příčce, letos ji tedy patří opět zlato. Harry skončil se 71% na druhé pozici, třetí pak byl princ William s 69% hlasů. 64% a čtvrtou příčku v žebříčku popularity získala vévodkyně Kate. Pátou pozici obsadil manžel Alžběty II., princ Philip.

 

Meghan jako ostrouhánek

Srdce Britů si příliš nezískala vévodkyně Meghan, která se propadla oproti Harrymu o čtyři pozice a je až šestou oblíbenou členkou královské monarchie. Hlasující ji přidělili 49% pomyslných bodů. Jenže ani Charles zrovna dvakrát nezabodoval. Příznivci královské rodiny mu dali 48% hlasů, což mu určilo sedmé místo. Osmé místo si pro sebe zabrala sestra Charlese, princezna Anna. Devátá pak byla dcera princezny Anny, Zara Phillips. O desátou pozici se nakonec podělily vévodkyně Camilla a manželka prince Edwarda Sophie.



Přečtěte si
adeso
19. 8. 2019 • 19:33

ty tohle už je jako se Zemanem a Babišem. Bulvár nemá o čem psát tak se se--e do Meghan a Harryho. Přitom celá královská rodina až na královnu stojí za ho... jděte s těma drbama třeba do Senátu, tam budete mezi těma drbnama mít obrúspěch.

tryskomys
19. 8. 2019 • 19:12

To se při její bur.­....­.cho­vání,­prol­....­....h­.bě,da­lo čekat,když už podpantoflák skáče podle ní bohužel...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.