Chytla syndrom od rivalky? Vévodkyni Kate opouští klíčová osoba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chytla syndrom od rivalky? Vévodkyni Kate opouští klíčová osoba

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (Foto Reuters)

Není tomu tak dlouho, kdy vyplynulo na povrch, že od vévodkyně ze Sussexu odchází osobní asistentka. To samé teď překvapivě řeší i vévodkyně Kate (38). Co se stalo?

Jak píše zahraniční portál People, Kate a osobní asistentka Catherine Quinnová se nerozešly ve zlém, o žádný dramatický odchod se nejednalo. Catherine ze své pozice měla za úkol pomáhat vévodkyni s plánováním schůzek a s časovým harmonogramem. Také jí provázela na některých cestách.

Nezastupitelná byla i při organizaci projektu, kterým Kate chtěla pomoct dětem vyhnout se kriminalitě a zločinu. Catherine svojí práci asistentky definitivně ukončí bezprostředně po Vánocích. Jejím plánem je přesunout se do některého z nespecifikovaných charitativních projektů.

Že už nebude pro Kate pracovat se pak měla rozhodnout jen pár dní poté, co manželka prince Williama překvapila Brity svojí cestou do Norfolku, kde navštívila hospic Nook, jež se orientuje na vážně nemocné děti. Nikdo o cestě vévodkyně neměl přitom vůbec tušení, poznali ji až lidé u železniční stanice, kde se objevila i s početným doprovodem, jak píše Nový Čas.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.