Harry v africkém Malawi: Princ na lopatkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Harry v africkém Malawi: Princ na lopatkách!

Princ Harry
Princ Harry (Reuters)

V rámci desetidenní návštěvy po Africe zavítal britský princ Harry (35) do Malawi, kde si na jeden den vyzkoušel, jaké to je fotit pro National Geographic. Jako profík zalehl na záda, aby co nejlépe zvěčnil pro časopis koruny stromů.

Harry se stal na jeden den editorem známého časopisu a spravoval pro něj účet na Instagramu. Chtěl tak pomoci zvýšit povědomí o roli stromů v ekosystému a upozornit na jejich zásadní význam pro život na Zemi. Kromě toho, že na sítích sdílel oblíbené snímky fotografů NG, přispěl troškou do mlýna i on sám.

V rámci kampaně zvané »Podívejte se vzhůru« nafotil v národním parku Liwande pohled na domorodé africké baobaby a poté vyzval další uživatele sociální sítě, aby i oni sdíleli svoje fotky stromů po celém světě. „Ochrana přírody je zásadní pro naše přežití, neměli bychom se k ní stavět odmítavě jako nějací hipíci,“ upozornil.

Máma Meghan běhá pro nemocné

Do bohulibé činnosti se zapojila i matka Harryho manželky Meghan (38), která v Los Angeles zaběhla závod na pět kilometrů. Jako učitelka jógy je Doria Raglandová (63) ve skvělé formě a doběhnout do cíle pro ni nebyl nejmenší problém. V rámci charity se nakonec podařilo vybrat bezmála 11 milionů korun. Ty půjdou na kampaň, jejímž cílem je zvýšit povědomí o duševním zdraví a pomoci těm, jejichž blízcí spáchali sebevraždu.

Nepovedené přistání Harryho a Meghan



Přečtěte si
tryskomys
2. 10. 2019 • 06:43

Raději at v těch zemích rozdává kondomy,aby se tak nemno­žily,­neroz­šiřo­valy aids,než fotit stromy,měl jich pár zasá­zet,h­.l.u­.p.á­.k.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.