Další svatba v paláci: Kate tam bude. A co Meghan? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další svatba v paláci: Kate tam bude. A co Meghan?

Královská rodina oslaví další svatbu.
Královská rodina oslaví další svatbu. (Profimedia.cz)

Co rok, to královská veselka. Nejdříve to byl princ Harry, poté princezna Eugenie, Lady Gabriella a nyní se své osudné „ANO“ chystá před oltářem říci princezna Beatrice. Mělo by se tak stát v roce 2020, a už teď je více méně jasné, kdo na velkolepé události nebude chybět.

Starší dcera prince Andrewa a Sarah Fergusson oznámila zásnuby teprve nedávno, a i když jde o zlomovou životní událost, mnohé svým rozhodnutím překvapila. Ve vztahu se svým partnerem je totiž necelý rok a už se chtějí brát!

Vyvoleným princezny je podle webu Žena.sk italský multimilionář Edoardo Mapelli Mozzi, s nímž ji osudově spojila svatba její sestry. I když patří do okruhu rodinných známých a znají se tak delší dobu, jiskra mezi nimi přeskočila teprve během svatební oslavy mladší sestry.

A s jakými hosty se na honosné události počítá? Pochopitelně je zvaný princ WilliamKate a dětmi. Neměla by ale chybět ani Meghan, Harry a Archie. Stejně tak samotná královna. Snad se jim tedy podrží udržet dekorum a Meghan aspoň pro jednou bude plně respektovat královský protokol.

 

 

 



Přečtěte si
tryskomys
27. 9. 2019 • 15:40

Ti dva by tam radši neměli otravovat ovzduší,královna je už starší dáma,aby to rozdýchala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.