To snad ne! Něco takového byste od Harryho a Meghan nečekali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To snad ne! Něco takového byste od Harryho a Meghan nečekali

Princ Harry a vévodkyně Meghan
Princ Harry a vévodkyně Meghan (profimedia.cz)

Objevují se na honosných akcích, světových premiérách, nedávno letěli do Říma na velkolepou svatbu módní návrhářky Mishy Nonoo. Sem tam ale můžete Meghan (38) a Harryho (36) potkat i na místech, kde byste je vážně nečekali.

Těžko říct, jestli to byla iniciativa jejich hollywoodské PR agentury, aby je po všech skandálech přiblížila lidu, nebo jestli měli skutečně nefalšovanou chuť posedět v obyčejném hostinci. Každopádně se královská dvojice ze Sussexu chovala prý velmi nenápadně, nikdo si jich téměř nevšiml. Dokonce přišli i se synem Archiem, který byl celou dobou v autosedačce.  Za jídlo tu prý nechali jen patnáct liber a podle webu Časprezeny.cz si pak Harry objednal dvě piva, Meghan chtěla jen vodu, protože kojí.

Meghan a Harry si nevynucovali ani výsadní bezpečnostní opatření. Jak uvádí web TVNoviny.sk, na blízku jim byli pouze dva bodyguardi.



Přečtěte si
tryskomys
28. 9. 2019 • 07:59

To už je staré,potřebují se najednou stravovat v obyčejné hospůdce,kdo tomu věří je osel,image je nadevše,blbější věc je nenapadla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.