Koho si to Harry vzal? Další šokující svědectví o Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Koho si to Harry vzal? Další šokující svědectví o Meghan

Princ Harry a vévodkyně Meghan
Princ Harry a vévodkyně Meghan (Reuters)

Hodná a altruistická, nebo panovačná a vypočítavá? O pravé tváři Meghan (38) se neustále přou její příznivci i odpůrci. Nové světlo do toho teď vnesla další osoba, jež žila nějakou dobu v těsné blízkosti vévodkyně – její bývalá asistentka Gina Nelthorpeová-Cowneová.

Ta byla podle webu Časpreženy.sk svědkyní toho, jak Meghan osnovala plány, jak ulovit Harryho. Nedávno v rozhovoru pro deník The Mail přiznala, že vévodkyně ze Sussexu byla a je velmi naivní člověk, který absolutně neměl zdání o tom, jak to v královské rodině doopravdy chodí.

Z toho důvodu neustále svého manžela dle názoru bývalé asistentky podněcuje k tomu, aby společně s ní podstupoval srdceryvné zpovědi na téma, jak složitý život pod křídly britské monarchie je. Jenže aktuálně dosahují svými výroky jen toho, že je jejich popularita nejnižší od doby, kdy spolu začali chodit.

Vlivem manželky se princ Harry velmi distancoval od své královské rodiny. Na Instagramový účet vyvěsil emotivní útok na média. Usiloval v něm primárně o to, aby se veřejnost Meghan zastala, přiklonila se konečně na její stranu. Zmínil mimo jiné, že zažalovali deník Mail on Sunday za to, že zveřejnil soukromý dopis pro otce Meghan.

Princ obviňuje tisk ze šikanování své drahé polovičky, v čemž má podle odborníků sice pravdu, jenže mu z pozice člena královské rodiny údajně vůbec nepřísluší, aby se choval jak „ufňukaná“ americká celebrita. „Nejvíc se bojím toho, že se opakuje historie. Viděl jsem, co se stalo, když někdo, koho milujete, je proměněný ve zboží do té míry, že už není vnímaný jako skutečný člověk. Přišel jsem o matku a nyní se musím dívat na to, že se moje manželka stává obětí stejných, velmi mocných sil,“ napsal na konec svého příspěvku na sociální síti Harry.

Útok na média přitom velmi paradoxně přišel po skončení turné v Africe, které sdělovací prostředky hodnotily velmi pozitivně.

Přitom tomu všemu podle Giny, jež pro Meghan pracovala do října roku 2017, předcházela veliká euforie. Ona sama byla jednou z prvních, které dnes již vévodkyně roku 2016 oznámila, že randí se samotným princem. „Zašeptala to tak potichu, že jsem ji musela požádat, aby to zopakovala. Nemohla jsem uvěřit tomu, co slyším. Ale myslím, že ani ona tomu nevěřila. Obě jsme byly extrémně nadšené,“ řekla deníku The Mail tato žena.

Gina jí ale také jako první varovala, že její dosavadní život se otočí o 180 stupňů. „Jednou jsme obědvaly v Londýně a bylo jasné, že to s Harrym začíná být velmi vážné. I já jsem jí řekla, že to je vážné. Protože to je konec jejího normálního života, soukromí, všeho. Jenže ona jen zdvihla ruku a řekla: Dost! Nechci slyšet nic negativního! Je to krásné období, které prožíváme,“ zavzpomínala na Meghanina tehdejší slova. Podle jejího názoru se ale bohužel vévodkyně ani teď vůbec nepoučila a stále je velmi, velmi naivní.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.