Taková je pravda? Důvod, proč se Meghan nikdy nepodřídí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Taková je pravda? Důvod, proč se Meghan nikdy nepodřídí

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan (profimedia.cz)

Vévodkyně ze Sussexu (38) královský protokol porušuje, kdykoliv má jiný názor, přestože ostatní členové královské rodiny se ho striktně drží. Šokující prý je, že ve skutečnosti vůbec nestojí o to, aby ji lidé milovali. O co tedy Meghan usiluje?

Jen dva týdny poté, co manželka prince Harryho vystoupila spolu se svým mužem v emotivním dokumentárním filmu z jejich cesty po Africe, sdělila světu, že lásku lidí nehledá, nechce, aby ji milovali, chce jen to, aby uměli naslouchat. Z toho důvodu prý bude umíněně odmítat královský protokol a s ním spojené formality. Chce zkrátka být s lidmi v co nejužším spojení, jak uvádí web Nový čas.

Takto promluvila při otevření nového sídla společnosti Luminary Bakery: „Jednou z věcí, kterou jsem si uvědomila od chvíle, kdy tu jsem, je to, že když někam jdu, lidé mají v souvislosti se mnou různá očekávání. Proto sem ráda uvolněná, ráda se chovám laskavě a kultivovaně, protože na konci dne si řeknu, že jsem také jen žena. Všechny máte příběhy a je mi ctí, že je můžu poslouchat,“ řekla Meghan v tomto středisku, které školí a zaměstnává znevýhodněné ženy. Touží se zkrátka chovat přirozeně, ať si protokol říká, co chce. Protože jsou pro ni lidé na prvním místě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.