Britové vzteky bez sebe: Tohle se Harrymu a Meghan může krutě vymstít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Britové vzteky bez sebe: Tohle se Harrymu a Meghan může krutě vymstít!

Meghan a Harry čelí ostré kritice.
Meghan a Harry čelí ostré kritice. (Reuters)

Meghan Markleová (38) a princ Harry (35) opět pobouřili britskou veřejnost. Kvůli cestě na Ibizu čelí královský pár ostré kritice. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu odletěli soukromým letadlem na krátkou dovolenou na ostov, kde Meghan slavila 38. narozeniny. Stalo se tak jen pár dní po vyhlášení, že sníží svou uhlíkovou stopu.

Britský princ Harry se nedávno nechal slyšet, že se svou manželkou chtějí maximálně dvě děti. Za jejich rozhodnutím stojí obavy, že s vyšším počtem potomků by příliš zatížili životní prostředí uhlíkovou stopou.

Pár dní po tomto prohlášení Harry s Meghan a jejich synem Archiem odletěli soukromým letadlem na dovolenou na Ibizu, kde vévodkyně oslavila narozeniny. A právě jejich způsob dopravy je trnem v oku mnoha Britů. Dle webu cas.sk Paul Ekins, profesor z University College London tvrdí, že vzory jako oni musí praktikovat to, co řeknou.

Princ Harry už v minulosti čelil kritice za soukromý let na Sardinii, kam cestoval na summit o životním prostředí. Meghan byla zase kritizována za své přelety do New Yorku během těhotenství.

"Lidé, kteří dělají podobná prohlášení o změně klimatu, by si měli být vědomi vlastní uhlíkové stopy. Nedávno jsem slyšel o nějaké akci na Sardinii, kam účastníci odletěli soukromým letadlem, aby hovořili o změně klimatu. Toto lze interpretovat jako výstřelky bohatých, kteří žijí dál, jak chtějí, zatímco obyčejným lidem diktují, že se musí změnit. Bohatší lidé létají nejčastěji a nárůst letů je způsoben hlavně bohatými lidmi, kteří létají více - ne chudšími, kteří létají trochu, "řekl expert.

 

 Nepovedené přistání Harryho a Meghan:



Přečtěte si
tryskomys
17. 8. 2019 • 07:14

Nahoře huj a dole fuj,nic nemusíme dodávat.

majojo
16. 8. 2019 • 20:20

Kdyby drželi hubu, tak se z jejich uhlíkové stopy pose.re akotát ta přiblblá vikingská záškolačka Greta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.