Meghan si rve vlasy! Princezna Eugenie jí to natřela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Meghan si rve vlasy! Princezna Eugenie jí to natřela!

Princezna trumfla vévodkyni.
Princezna trumfla vévodkyni. (Foto ara)

Princezna Eugenie (29) i Meghan Markleová (37) jsou obě velmi aktivní v oblasti charity a snaží se díky svému vlivu a svým schopnostem pomáhat, kde to jen jde. Manželka prince Harryho musí být nyní pořádně naštvaná, že ji nenapadl geniální nápad, se kterým přišla právě princezna Eugenie.

Zatímco u Meghan si většina lidí myslí, že jde jen o reklamu a falešnou snahu, princezně její zápal pro charitu věří. Eugenie se rozhodla odstartovat vlastní podcast, tedy mluvené zvukové záznamy pro veřejnost, jejichž obsah se bude týkat boje proti otroctví. „Nastal čas o tom konečně promluvit. Budeme to dělat pro lidi, kteří se nemohou ozvat a mluvit o své situaci tak, jako to můžeme udělat my, budeme to dělat pro všechny ženy, dívky, muže, děti na celém světě,“ řekla dle Blesku princezna Eugenie s tím, že jejím cílem je upozornit na nelegální obchod s lidmi. Stala se tak ženou činu!

 Meghan Markleová a její působivá řeč na půdě OSN

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.