Kate Middleton, Meghan Markle, princezna Eugenie: Které to nejvíc slušelo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kate Middleton, Meghan Markle, princezna Eugenie: Které to nejvíc slušelo?

Které nevěstě to nejvíce slušelo?
Které nevěstě to nejvíce slušelo? (Foto: ČTK, Profimedia.cz)

Decentní vévodkyně Kate (36), jednoduchá a uhlazená vévodkyně Meghan (37) a tradiční princezna Eugenie (28). Ač každá z královských nevěst zvolila jiný styl šatů, všechny tři vypadaly ve svůj svatební den dokonale. Která svatební róba zaujala vás? A kterým bourákem byste se nechali odvézt na hostinu?

2011 KATE MIDDLETON, VÉVODKYNĚ Z CAMBRIDGE

Když si brala následníka trůnu, prince Williama (36), oblékla se do róby z módního domu Alexander McQueen, kterou navrhla Sarah Burton. O jemný vzhled šatů se postaral výstřih do V a krajkové rukávy, které vyšíval obří tým. Delikátní závoj z tylového hedvábí s ručně vyšívanými květinami byl ozdoben »halo« tiárou, kterou propůjčila královna Alžběta II.

Cena: 9,6 milionu Kč

2018 MEGHAN MARKLE, VÉVODKYNĚ ZE SUSSEXU

Americká herečka Meghan se pro květnovou svatbu s princem Harrym (34) rozhodla pro minimalisticky uhlazené šaty od návrhářky Clare Waight Keller z módního domu Givenchy. Nevěstině štíhlé postavě velmi slušel lodičkový výstřih. Na hlavě držela závoj diamantová tiára z roku 1932, kterou nevěstě taktéž zapůjčila královna Alžběta II.

Cena: 11 milionů Kč

2018 PRINCEZNA EUGENIE Z YORKU

Na veselku s Jackem Brooksbankem měla největší róbu, kterou pro ni ušili návrháři Peter Pilotto a Christopher de Vose. Látka byla poseta oblíbenými motivy, mezi kterými nechyběl bodlák, trojlístek a yorská růže. Výstřih na zádech odhalil jizvu po operaci skoliózy, kterou jí operoval český chirurg Jan Lehovský. Vlasy ozdobila smaragdovou tiárou a jako jediná vynechala závoj.

Odhadovaná cena: 4 až 8 milionů Kč

Anketa

Která nevěsta se vám líbila nejvíc?
Celkem 350 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.