Meghan a Harry si troufají! Takhle vypekli královnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Meghan a Harry si troufají! Takhle vypekli královnu

Meghan a Harry už začínají být nesnesitelní.
Meghan a Harry už začínají být nesnesitelní. (profimedia.cz, archiv)

Z chování královské dvojice ze Sussexu vážně čiší ignorantství. Královna Alžběta II. (93) nejspíš zažila pěkný šok z toho, jaká odpověď přišla na pozvánku panovnice, která je lákala i se synem do letního sídla do Balmoralu.

Harry a Meghan totiž výlet za královnou odmítli s tím, že je Archie na cestování do Skotska příliš malý. Přitom s ním ani ne před měsícem cestovali po celé jižní Evropě!

„Harry a Meghan odmítli jet do Balmoralu, protože je Archie příliš malý. Je to trochu divné, když jim jeho věk nezabránil, aby ho vzali na Ibizu a pak za Eltonem Johnem do Francie. Pokud snad chtějí soukromí nebo ochranu, neexistuje více chráněná a soukromá destinace než královnin skotský domov,“ řekl zdroj serveru The Sun, jak uvádí web Expres.cz.

Spekuluje se, že skutečným důvodem, proč Meghan nepřijala nabídku panovnice, je její aktivistická nátura. Vévodkyni se totiž prý příčí lov, který tu bývá zvykem.

„V Balmoralu to je hodně o lovu, střelbě, rybaření. Dost možná kvůli tomu se Meghan takhle rozhodla. Královna byla každopádně zklamaná, že nepřijedou,“ řekl The Sun zdroj.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.