Harry si bere příklad z Meghan? Tohle se královně nebude líbit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Harry si bere příklad z Meghan? Tohle se královně nebude líbit!

Alžběta II. si potrpí na dodržování královského protokolu.
Alžběta II. si potrpí na dodržování královského protokolu. (Foto: www.profimedia.cz, reuters)

Bere si snad princ Harry (35) příklad ze své manželky Meghan (38)? Jak jinak si vysvětlit, že vévoda ze Sussexu porušil královský protokol. Zavřel za sebou dveře od auta, což je pro člověka v jeho postavení nepřípustné. Stejný přešlap udělala i vévodkyně před rokem.

Zavření dveří u auta je běžná činnost, kterou dennodenně dělají desítky milionů lidí po celém světě, a nikdo se nad tím nepozastavuje. Pozornost to však upoutá v případě, že jste členem královské rodiny.

Členové královské rodiny musí dodržovat různá pravidla a jejich porušení je vždy kritizováno nejen veřejností. Manželka prince Harryho si s protokolem hlavu nikdy příliš nelámala a proto není divu, že byla nejednou na koberečku před samotnou královnou Alžbětou II.

Jeden z prvních přešlapů, kterých se Meghan dopustila, byl před rokem, kdy sama absolvovala první oficiální akci. Když vystupovala z auta, všimla si, že dveře zůstaly otevřené a tak je za sebou zabouchla.

Přesně rok poté, co tak učinila jeho choť, se stejného přestupku dopustil i Harry. Vévoda ze Sussexu za sebou zavřel dveře od auta během návštěvy her Invictus pro zraněné hendikepované britské vojáky a veterány.

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
havran2
5. 10. 2019 • 13:42

O tyto vaše články už není zájem ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.