Trapná komediantka Meghan: Vážně jí to někdo věří? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trapná komediantka Meghan: Vážně jí to někdo věří?

Vévodkyně Meghan představila kolekci oblečení, na které se také podílela.
Vévodkyně Meghan představila kolekci oblečení, na které se také podílela. (Foto Instagram)

Zadělala na několik skandálů, v kterých s ní lítá i její manžel, princ Harry (35). Cesty soukromým tryskáčem, opulentní oslava narozeniny na Ibize, hvězdné manýry a nedodržování protokolu. S tím vším Meghan (35) nyní pomáhá hvězdná PR agentura z Hollywoodu. Jenže vážně jí tu překvapivou skromnost někdo ještě »baští«?

Agentura dělá, co může, aby vylepšila mediální obraz královského páru ve složení Harryho a Meghan. Z toho důvodu namísto luxusní restaurace v poslední době dvojice zavítala například na oběd do obyčejné krčmy, kam vzali i malého prince Archieho. Za jídlo tu prý nechali jen patnáct liber a podle webu Časprezeny.cz si pak Harry objednal dvě piva, Meghan chtěla jen vodu, protože kojí. Většina návštěvníků si jich údajně překvapivě ani nevšimla.

Další „skromnou“ akcí vévodkyně pak bylo představení nové módní kolekce byznys oblečení Smart set, jež navrhla spolu s módní designérkou Mishou Nonoo. Při této příležitosti vystoupila na tiskové konferenci, svůj outfit pak pojala velmi civilně. Oblékla si bílou košilovou halenku, kalhoty a jako doplňky zvolila náušnice ve tvaru motýla a také zlatý náramek pro princezně Dianě.

Překvapivě ale příliš dlouho k veřejnosti nepromlouvala. Svůj proslov totiž přerušila tím, že musí jít za malým synem, jelikož je čas krmení. Zřejmě tak chtěla všem ukázat, jaká je starostlivá máma. Bohužel ale všichni ještě mají v živé paměti, že Archieho klidně nechala před několika dny v klidu doma a letěla povzbudit na zápas do USA svoji kamarádku Serenu Williamsovou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.